Eğlence

Google’dan gizli bir sosyal oyun girişimi: Arcade

google

google

Google’ın, genç teknoloji girişimcisi Michael Sayman’a sosyal oyun girişimini kurma ve hayata geçirmede yardım ettiği söyleniyor. Bloomberg‘in haberine göre, Arcade adını taşıyan proje herhangi bir mevcut sosyal ağa bağlı olmayacak. Bunun yerine, kullanıcılar telefon numaralarına bağlı hesaplar oluşturacak.

Oyunda bazı bilgi yarışması unsurları da bulunacak. Google, Bloomberg’e, Arcade’ın varlığını doğruladı, ancak projenin arkadaşlarla mobil oyun deneyimine odaklanmasının dışında başka herhangi bir detay vermedi.

Anlaşılan daha karşımızda tamamen yeni yeni gelişmekte olan bir girişim bulunuyor. Google, popüler bilgi yarışması oyunu HQ’dan da bazı unsurları alıyor. Canlı bilgi yarışması oturumları milyonlarca kullanıcıya ulaşabiliyor ve meslektaşları, arkadaşları veya aile bireylerini oyun için bir araya getirebiliyor.

Bloomberg, Google’ın Arcade’i herhangi bir sosyal platforma bağlamayacağını, çünkü oyunun kendisinin kullanıcılar için bir takılma alanı oluşturacağını söylüyor. HQ Trivia, bu tarz modelin gayet iyi şekilde işlediğini zaten göstermişti.

İLGİLİ HABERLER