Teknoloji

Google Drive iOS uygulamasına yatay ekran desteği eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google iPhone’a özel Google Drive uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu son güncellemeyle birlikte iPhone sahipleri dokümanları akıllı telefonlarında düzenleme konusunda yeni bir imkana daha kavuştu. Bundan böyle kullanıcılar dokümanları veya hesap tablolarını cihazlarını yatay şekilde tutarken de düzenleyebilecekler. Bu durumun hareket hâlindeyken yazı yazmayı hızlandırmasını ve kolaylaştırmasını bekleyebiliriz.

google-drive-ios-icon-090413

Mountain View şirketi bu önemli eklentinin dışında daha önceden not edilmiş veya keşfedilmiş çeşitli hataları giderdi ve uygulamayı daha kararlı hâle getirdi. Sonuç olarak Google Drive’ı iOS üzerinde kullananlar çok daha kararlı ve pratik bir kullanıcı deneyimine adım atma imkanı elde etmiş oldu.

Google son zamanlarda iOS kullanıcılarının üstüne daha fazla titrer oldu. Arama devi belki yine servislerine özel yenilikleri mobil ortamda ilk önce Android kullanıcılarıyla buluşturuyor, ancak bunların iOS platformuna ayak basması da eskisine göre çok daha az zaman alıyor. Google Drive uygulaması da Apple’ın mobil platformuna ilk kez geldiğinde doküman düzenlemeye imkan tanımıyordu, ancak şirket fazla vakit kaybetmeden bu desteği ekledi ve şimdi de geliştirmeye devam ediyor.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER