Teknoloji

General Mobile’dan GM Buddy ile çocuklarınızla güvenli iletişim kurun

gm buddy

Türkiye’nin yerli akıllı mobil ürünler geliştiren markası General Mobile, çocukların güvenliğini ve hızlı iletişimini sağlamayı amaçlayan GM Buddy adlı akıllı çocuk saatini ön satışa açtı. GM Buddy, HD kalitede görüntülü görüşme ve anlık konum takibi özellikleriyle ebeveynlerin çocuklarıyla kolaylıkla iletişim kurmasına yardımcı oluyor. Suya dayanıklı ve eğlenceli tasarımıyla dikkat çeken saat, çocukların güvenliğini sağlamaya yönelik pek çok özelliğe sahip.

GM Buddy’nin “Sınırlandırılmış Alan” özelliği sayesinde, çocuklarınızın anlık konumunu takip edebilir ve güvenli alanlar belirleyerek çocuğunuzun bu alanlara girdiğinde veya çıktığında anında bildirim alabilirsiniz. HD kamera ve 4G bağlantı teknolojisi ile görüntülü ve sesli arama yapabilme imkanı sunan saat, aynı zamanda SOS arama özelliği ile acil durumlarda hızlı iletişim kurmayı mümkün kılıyor.

Çocukların akıllı saat üzerinden GM Buddy kullanan arkadaşlarını bulup listelerine ekleyebildiği ürün, ebeveynlerin çocuklarının arkadaş listesini yönetmesine ve sadece güvendikleri kişilerin çocuklarıyla iletişim kurmasına izin veriyor. Sınıf modu özelliği sayesinde ise, ders saatlerinde saat özelliklerini devre dışı bırakarak çocukların derslere konsantre olmalarını sağlıyor.

GM Buddy fiyatı da belli oldu

GM Buddy, güvenli ve hijyenik silikon kordonu ile çocukların sağlığını korurken, IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor. Hem iOS hem de Android işletim sistemleri ile uyumlu olan GM Buddy, 2.699 TL’lik fiyatıyla ön siparişe açıldı.

İLGİLİ HABERLER