Fırsatlar

General Mobile GM 22 Pro’nun 128 GB kapasiteli modelinde fiyat avantajı

general mobile gm 22 pro

General Mobile şu sıralar GM Phoenix 5G gibi modelleriyle biraz daha gözler önünde olsa da, şirketin geçen yılın başlarında çıkarmış olduğu GM 22 Pro da uygun fiyatlı bir seçenek olarak, çeşitli fiyat avantajlarıyla birlikte dikkat çeker hâle gelmeyi başarıyor. General Mobile’ın kendi mağazasında 8.699 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan 128 GB kapasiteli GM 22 Pro, Amazon.com.tr’de Gülümseten Kasım fırsatları kapsamında 6.999 TL’ye satın alınabiliyor. Bu fiyat, GM’in kendi mağazasında olmayan beyaz renk seçeneğine ait.

GM 22 Pro özellikleri

GM 22 Pro, fiyatına göre güçlü donanımı ve 108 megapiksel kamerasıyla dikkat çeken yeni bir akıllı telefondur. 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızasıyla çoklu görevlerde ve uygulamaları depolamada sorun yaşamazsınız. 6.78 inç boyutundaki FHD+ çözünürlüklü IPS LCD ekranı, canlı renkler ve net görüntü sunuyor.

Arka kamerası 108 MP ana kamera, 5 MP ultra geniş kamera, 2 MP derinlik kamerası ve 2 MP makro kameradan oluşan dörtlü AI kamera sistemine sahip. 16 MP selfie kamerası ise net ve canlı özçekimler yapmanızı sağlıyor.

MediaTek Helio G95 işlemcisi ve Android 11 işletim sistemi, akıcı ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunar. 5000 mAh pil ömrü, uzun süre kullanım imkanı verir. GM 22 Pro, özellikleri ve fiyatıyla kullanıcılar için çekici bir seçenek olabilir. Bu telefonla ilgili daha fazla ayrıntı için detaylı incelememize göz atabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER