Teknoloji

Glance ile Google Glass’ı füturistik bir seks aynasına dönüştürmek mümkün

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Artırılmış gerçeklik konseptinin cinsellik alanında yeni kapılar açmaya da mahir olduğu daha önce çeşitli vesilelerle gündeme gelmişti. Bu konseptin en bilinen temsilcilerinden biri olan Google Glass kapıyı doğrudan açmasa da, Glance uygulaması aracılığıyla bu işe vesile oluyor. Glance uygulaması sayesinde taraflar kendilerini partnerlerinin gözünden görme fırsatını yakalıyor.

glance-250114

Bir insanın cinsel birleşme esnasında kendisini görme isteği kulağa biraz garip gelse de, Glance uygulamasını hazırlayanlara göre uygulama cinsel ilişkiye tamamen yeni bir perspektif getiriyor. Daha öncekilere benzemeyen bir deneyim yaşanmasını vadeden Glance ekibi, iPhone entegrasyonunun kurulması durumunda farklı açılardan da görüş imkanının sunulduğunu belirtiyor.

Glance uygulamasının Google Glass aracılığıyla sunmayı planladığı deneyimin biraz daha farklı bir halini Oculus Rift de vadediyor. Glance ekibi uygulamayı başlatmak için ”Tamam Glass, zaman geldi”, sonlandırmak içinse ”Tamam Glass, çıkar” kalıplarını kullanmanın yeterli olduğunu ifade ederken, kullanıcı istemediği sürece cihaz dahil hiçbir yere görüntü kaydı yapılmadığının altını çizdi. Google Glass ile birlikte iPhone uygulaması da yayınlanacak olan Glance’in yayın tarihi ve fiyatı şu an için bilinmiyor, ancak ilgili kullanıcılar Glance’in internet sitesi aracılığıyla sisteme kayıt olabiliyor.

İlgili >> glassandsex

İLGİLİ HABERLER