Teknoloji

Giriş segmentinde yeni bir seçenek; Alcatel 1S (2020) Türkiye’de

alcatel 1s 2020

TCL Communication, Alcatel 1S (2020)’nin satışının başladığını duyurdu. Şirket, akıllı üç kamerayı uygun fiyatla sunan en yeni cihazıyla, en iyi temel akıllı telefon deneyimini herkese ulaştırma hedefinde büyük bir adım atıyor.

Alcatel 1S (2020), kullanıcıların fotoğraf deneyimini akıllı 13MP+5MP+2MP üç kamerayla yeni bir seviyeye taşıyor. Mükemmel fotoğraflar çekerken 22 farklı ortamı tespit ederek kamera ayarlarını otomatik olarak belirleyebilen Alcatel 1S (2020), makro lens ile yakından çekim yapabiliyor, bokeh efekti sunan geniş açılı kamerayla tüm görüntüyü yakalayabiliyor ve her ortama otomatik olarak ayak uyduran AI özelliklerinden güç alıyor.

Sekiz çekirdekli işlemci, 32GB dahili hafıza, 3GB RAM ve 4000mAh pil gibi başlıca teknik özelliklere sahip olan bu telefonun performanstan ödün vermeden bütün gün kullanılabildiği belirtiliyor. Yüksek kaliteli medya özelliklerine de sahip olan cihaz, en sevilen müzikleri ve videoları görüntülemenin yanı sıra saatlerce oyun keyfi de sunuyor. Cihazda bulunan özel Google Asistan tuşuyla tüm işlemler çok daha hızlı yapılıyor.

Alcatel 1S (2020), 6.22 inç HD+ Geniş ekranı ve yüzde 87,5 ekran/gövde oranıyla kullanıcılara canlı renkler ve rahat bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Cihaz aynı zamanda 2.5D camla, şık ve parlak bir arka tasarımla üretiliyor.

Alcatel 1S (2020), Akik Taşı Yeşili (Agate Green) ve Gri (Power Gray) seçenekleri ve 1.299 TL önerilen satış fiyatıyla piyasada yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER