Eğlence

Ghost of Tsushima’nın sinema uyarlaması bir filmden fazla olabilir

ghost of tsushima

2020 yazında yayınlanan Ghost of Tsushima, kısa süre içinde PlayStation sahiplerinin favorileri arasına girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Bu ilgi Sony’yi harekete geçirmiş ve şirket, 2021’de oyunu beyaz perdeye uyarlayacağını açıklamıştı. Filmin yönetmeni Chad Stahelski, hikayeye genişleme alanı sağlamak için filmin ucunu açık bırakmayı planladığını dile getirdi.

Stahelski’nin yönetmenliği filmin duyurusu yapıldığında açıklanmıştı. 2022’de ise senaryoyu Takashi Doscher’in kaleme alacağı açıklanmıştı. Stahelski, ilk günden bu yana filmin tamamen Japon oyuncularla Japonca çekileceğinin altını çizmişti. Bu kararın Sony tarafından desteklendiği de belirtilmişti.

Röportajda oyunu öven Stahelski, “Elimizde müthiş bir malzeme olduğunu biliyoruz. Bu malzemeyi başka dizi veya projelere de yer bırakacak şekilde kullanmanın yollarını arıyoruz” şeklinde konuştu. Uyarlamayı bir filmin ötesine taşımayı istediğini söyleyen yönetmen, “Bundan nasıl iki veya iki buçuk film çıkarabiliriz buna bakıyoruz. Tatmin edici bir iş çıkarmak ve bunun ucunu genişleyecek şekilde bırakmak asıl zorluk gibi görünüyor.”

Ghost of Tsushima’nın Kurosawa Modu da filme dahil edilebilir

Filmin geliştirme çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü söyleyen Stahelski, “karakter ve hikaye ekleme imkanını kaybetmek istemediğini” belirtmişti. Tecrübeli yönetmen, Ghost of Tsushima’nın Kurosawa Modu’nun da filme eklenebileceğini filmin renk paletinin adaptasyonuyla ilgili konuşurken dile getirmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER