EğlenceTeknoloji

Ghost of Tsushima sinema filmi oluyor

ghost of tsushima

Ghost of Tsushima, Sony’nin dizi veya filme dönüştüreceği PlayStation oyunları arasında yerini aldı. PlayStation 4’ün veda şarkılarından biri olan oyun, Sony Pictures tarafından sinemaya uyarlanacak. Filmin yönetmen koltuğunda John Wick serisini de yöneten Chad Stahelski oturacak.

Ghost of Tsushima’nın beyaz perde uyarlamasını gündeme ilk olarak Deadline sitesi taşıdı. Sony de kısa süre sonra yaptığı bir açıklamayla haberi doğruladı. Projede oyunun geliştiricisi Sucker Punch Productions da Sony’ye eşlik edecek. Peter Kang filmin künyesinde yapımcılar arasında gösterilecek.

1274’te Japonya’daki Moğol istilası döneminde geçen oyun, Jin Sakai’nin hikayesini anlatıyor. Oyunda Sakai’yi Japon-Amerikan oyuncu Daisuke Tsuji seslendirmişti. Amcası Moğollara esir düşen bir samuray olan Sakai, Tsushima adasını yeniden bağımsızlığına kavuşturmak için mücadele ediyor. Kahramanımız bu yolculukta kendi moral kodlarını da yeniden oluşturuyor.

Ghost of Tsushima hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından beğenilmişti. Geçtiğimiz yaz çıkan oyun, şimdiye kadar 6.5 milyon kopya sattı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER