Eğlence

Genshin Impact Sumeru güncellemesi oyuncuların karşısına yeni bölgeler çıkaracak

genshin impact sumeru

Genshin Impact Sumeru güncellemesi oyuncuların karşısına keşfedebilecekleri yeni bölgeler çıkaracak. Yayınlanan yeni bir video, bu yeni bölgelerden bazılarının güncellemeden önce görülmesini sağlıyor.

Yeni alanlar iki ana bölge altında gruplandırılacak. Bu ana bölgelerden biri yağmur ormanı diğeri ise çöl olacak. Yağmur ormanında oyuncuları tepeler, canlı bir bitki örtüsü ve uzun ağaçlar bekliyor.

Çölde ise oyuncular eski mimari kalıntılarıyla karşılaşacak. Buradaki bitki canlılığı ise tahmin edileceği gibi daha seyrek olacak. Her iki bölge de oyunun zengin ve renkli çevrelerine uygun eklemeler olacak gibi görünüyor.

Her iki yaşam alanında da fantastik unsurları görmek mümkün olacak. Ormanda dev bir ağacın üstüne inşa edilen bir şehir mevcut. Buna ek olarak, bazı bölgelerde parlak ve devasa bitkiler oyuncuların karşısına çıkacak. Çölde ise havada süzülen kalıntılar görülebilecek. Devasa bir robotun kalıntıları ise her iki bölgede de oyuncuları karşılayacak.

Genshin Impact Sumeru güncellemesinin kesin yayın tarihi bilinmese de, dağıtımın ağustos ayının sonları itibarıyla başlaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER