Eğlence

GeForce Now LG TV uygulaması kullanıcılarla buluştu

geforce now lg tv

Nvidia’nın GeForce Now bulut oyun servisinin LG TV uygulaması sonunda beta sürecini tamamladı ve genel erişime açıldı. Uygulama geçtiğimiz kasım ayında bazı LG markalı televizyonlarda kullanıma sunulmuştu. GeForce Now ile kullanıcılar Steam ve Epic Games Store gibi mağazalardan aldıkları bazı oyunları bulut üzerinden oynayabiliyor.

Uyumlu bir 2021 model LG TV’ye sahip olanlar, GeForce Now uygulamasını LG İçerik Mağazası’ndan indirebilecek. Nvidia, uygulamanın çıkışını kutlamak için 1 Şubat – 27 Mart tarihleri arasında seçili LG TV modellerini satın alanlara GeForce Now’ın Priority paketini ücretsiz olarak sunacak.

GeForce Now’a Nvidia Shield gibi konsollar üzerinden erişim mümkün olsa da, uygulamanın doğrudan bir TV’ye yerleştirilmesi çok daha modern bir çözüm olarak değerlendirilebilir. Buna ek olarak, sadece bir TV almanın aynı zamanda bir konsol da satın almaktan daha bütçe dostu bir çözüm olduğunu da söylemek gerekiyor.

GeForce Now LG TV uygulamasını dağıtıma çıkaran Nvidia, aynı zamanda yeni çözünürlük ölçeklendirme seçeneklerini de duyurdu. Bu seçenekler, oyunun akış çözünürlüğü ekranın çözünürlüğünün altında kaldığında aradaki farkı kapatmak için kullanılıyor. Burada kullanıcılara standart, iyileştirilmiş ve yapay zekâ ile iyileştirilmiş olmak üzere üç seçenek sunuluyor. Ekran çözünürlüğünün akış çözünürlüğünün altında kaldığı durumlar için de ölçeklendirme yapılıyor.

GeForce Now’a bu hafta itibarıyla bazı yeni oyunlar da ekleniyor. Yeni seçenekler arasında Mortal Online 2, Daemon X Machina, Metro Exodus Enhanced Edition, Tropico 6 ve Assassin’s Creed III Deluxe Edition bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER