Teknoloji

Garmin Vivoactive 3 Music ile melodileri bileklere getiriyor

garmin vivoactive 3 musicGarmin Vivoactive 3 akıllı saatinin bir müzik çalara ve dahili depolama alanına sahip yeni versiyonunu gözler önüne çıkardı. Fitness takibi yeteneklerini koruyan GPS destekli saat, Garmin Vivoactive 3 Music adıyla kullanıcılarla buluşuyor.

Vivoactive 3, geçtiğimiz yılın ağustos ayında tanıtılmıştı. Apple, Fitbit ve Samsung gibi şirketlerin ürünlerine rakip olarak hazırlanan akıllı saatin yeni versiyonu, orijinal versiyonda bulunan özelliklerin hepsini muhafaza ediyor. Vivoactive 3 Music ile de Garmin Pay üzerinden temassız ödeme yapılabiliyor, kalp atış hızı izlenebiliyor, stres ve VO2 Max seviyeleri ölçülebiliyor, telefona gelen bildirimler görülebiliyor, SmartThings ve Uber gibi şirketler tarafından hazırlanan üçüncü taraf saat arayüzlerinden yararlanılabiliyor ve farklı egzersiz aktivitelerinin takibi gerçekleştirilebiliyor. Kullanıcılar saatin dahili depolama alanına 500 şarkı ekleyebiliyor ve bu 500 şarkıyı arada bir telefona ihtiyaç olmadan Bluetooth kulaklık yardımıyla dinleyebiliyor.

Garmin kullanıcıları ilk etapta iHeart Radio’dan çevrimdışıyken de dinleyebilecekleri çalma listelerini Vivoactive 3 Music’e indirebilecek. Yakında Deezer üzerinden de akıllı saat ile müzik dinlemek mümkün olacak. Spotify ve Apple Music gibi popüler çevrimiçi müzik servisleri saat tarafından desteklenmese de, kullanıcılar diledikleri şarkıları bilgisayar üzerinden Vivoactive 3 Music’e aktarabilecek.

Garmin Vivoactive 3 Music, gün boyunca kullanabilecekleri ve her şeyi yapabilecekleri bir cihaz arayan şehirli kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Garmin Connect içinde bulunan Gelişmiş Uyku Monitörü ile saati uyurken kullanmak da mümkün oluyor. Yüzerken ve duştayken de kullanılabilen akıllı saat, 7 günlük bir pil ömrü vadediyor. GPS veya müzik modu aktif olduğunda ise bu süre 5 saate iniyor.

Garmin Vivoactive 3 Music yurt dışında 299.99 dolar karşılığında satışa sunuldu. Saatin farklı kayış seçenekleri içinse 29.99 dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER