Eğlence

Spotify sonunda Garmin VivoActive 3 Music’e geliyor

garmin vivoactive 3 music

Garmin VivoActive 3 Music geçtiğimiz yılın ortalarında tanıtıldığında Spotify‘ın eksikliği bazı potansiyel kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratmıştı. Garmin sonunda bu eksiği kapatmak için gerekli adımı attı. VivoActive 3 Music için hazırlanan son güncellemeyle kullanıcılara Spotify desteği de sunulmaya başladı. Garmin’in diğer akıllı saatlerinde Spotify desteği daha uzun süredir mevcuttu.

Şirket, VivoActive 3 Music’e Spotify’ın gelişinin neden bu kadar geciktiği konusunda bilgi vermedi. Spotify, Fenix 5 Plus serisine ve Forerunner 645 modellerine geçtiğimiz yılın ekim ayında giriş yapmıştı.

Garmin VivoActive 3 Music sahipleri bundan böyle egzersiz yaparken yanlarında telefon taşımak zorunda kalmayacak. Spotify Premium kullanıcıları, favori şarkılarını doğrudan akıllı saatlerine indirebilecek. VivoActive 3 Music, 500 şarkıyı saklamaya yetecek bir depolama alanına sahip. Şarkıları saate indirmek için çalma listesi oluşturmak, bunları kablosuz bağlantı üzerinden eş zamanlamak gerekiyor. Ardından saatteki Spotify uygulaması üzerinden şarkılara erişilebiliyor. Spotify’ın VivoActive 3 Music uygulaması, Garmin’in Connect IQ isimli uygulaması üzerinden indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER