Teknoloji

Garmin Vivo serisi giyilebilir ürünlerini yeniledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

garmin-vivofit-3-200216

Garmin Vivo serisi giyilebilir aktivite takip cihazlarını yeniledi. Vivofit bileklik ve Vivoactive akıllı fitness saati, şirketin ciddi ölçüde revizyondan geçirdiği ürünler oldu. Giyilebilir ürünlerine optik kalp atış hızı sensörü ve otomatik aktivite takip özelliği gibi rakip firma muadillerinde çoktandır rastlanan özellikler ekleyen Garmin, tasarımcı Jonathan Adler ile işbirliğine giderek ürünlerinin görüntüsünü ciddi ölçüde değiştirdi.

Yeni Vivofit 3 bileklikte arkadan aydınlatmalı bir ekran bulunuyor ve gün boyunca gerçekleştirilebilen tüm aktiviteleri takip edebiliyor. Vivofit 3, tıpkı selefi gibi, 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı. Yaklaşık bir yıllık süper bir pil ömrüne sahip Vivofit 3; koşu, bisiklet, yüzme, eliptik antrenman gibi aktiviteleri otomatik olarak izleyecek ve idman sırasında parkur zorluk seviyelerini değerlendirebilecek.

Vivofit 3 için Garmin tasarım anlamında iki farklı kategori sunuyor. Bu kategorilerden Garmin tarafından tasarlananı “Style” adını taşıyor. Diğer kategorinin tasarımının altında ise Jonathan Adler’in imzası bulunuyor. Style koleksiyonunda siyah ve beyaz oklu bantlar yer alıyor. Kamuflaj ve menekşe rengi şeritler barındıran versiyonlar da Style koleksiyonu içinde sunuluyor. Adler imzalı Vivofit 3 versiyonları ise çok daha renkli. Mor, yeşil ve mavi tonlarındaki renkli bileklikler göze rahatlıkla çarpacak cinsten.

Garmin’in Vivo serisine eklediği tek yeni ürün Vivofit 3 olmadı. Şirket, fitness özellikleriyle ön plana çıkan Vivoactive HR’ı da görücüye çıkardı. Kalp atış hızı sensörü, 13 saate kadar GPS pil ömrü, yükseklik sensörü, egzersizler sırasında yoğunluğun artırıldığı dakikaların kayıt altına alınabilmesi ve Bluetooth üzerinden akıllı telefonla eşleşerek bildirim gösterebilmesi Vivoactive HR’ın özellikleri arasında bulunuyor.

garmin-vivoactive-hr-200216

Vivofit 3, yılın ikinci yarısında 100 ila 120 dolar arasında değişen fiyatlarla satılacak. Söz konusu rakam, bileklik için seçilen tasarıma göre değişecek. Vivoactive HR ise ilkbaharda 250 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Her iki ürün de MWC 2016 sırasında görücüye çıkacak.

İLGİLİ HABERLER