Teknoloji

Garmin Venu 3 Serisi uyumlu uykular için sahneye çıkıyor

garmin venu 3

Garmin, Venu 3 ve 3S akıllı saatleri piyasaya sürerken uyku ve şekerlemeyi sevenler için müjdeli haberler getiriyor. Şirketin yeni özelliği olan Uyku Koçu, kişiselleştirilebilir koçluk ve otomatik şekerleme algılama özelliklerini içeriyor.

Bu özelliklerin özellikle zamanında eklendiğini söyleyebiliriz. Akıllı giyilebilir ürünler sektöründe uyku takibi, giderek daha fazla dikkat çekiyor. Örneğin, Samsung son iki yıldır yerel uyku takip özelliklerini geliştirmeye önemli miktarda kaynak ayırmıştır. Google da Pixel Watch’a Fitbit’in Uyku Profili özelliğini eklemiştir. Bu nedenle, Garmin cihazlarının otomatik olarak şekerlemeleri algılayamamış olması biraz tuhaf olmuştu. Uyku, toparlanma ve hazırlık ölçümleri için önemli bir faktördür ve Garmin, bu özelliklerin zamanla diğer cihazlarına da ekleneceğini belirtti.

garmin venu 3

Akıllı Saatler artık daha kapsayıcı

Tekerlekli sandalye kullananlar için geliştirilen özel bir mod, Venu 3 serisinin diğer dikkat çekici özelliğidir. Bu modda, adım sayar yerini itme sayara bırakır ve hareket hatırlatıcılar ağırlık değiştirme hatırlatıcıları ile değiştirilir. Garmin bu modun tekerlekli sandalye kullanıcıları ile beta testi yapıldığını ve şimdilik sadece Venu 3 serisine özel olacağını belirtti.

Venu 3 serisi, büyük font seçenekleri ve sesli rehberli meditasyon seansları da sunuyor. Kullanıcılar, sesli komutları takip edebilir, niyetlerini belirleyebilir ve okyanus sesleri gibi beyaz sesleri dinleyebilirler.

Akıllı saat, enerji seviyelerinizi gösteren Body Battery özelliği ile de geliyor. Bu özellik, gün içinde hangi aktivitelerin enerjinizi tükettiği ya da yenilediği hakkında daha ayrıntılı bilgiler sunuyor.

Donanım tarafında ise büyük bir değişiklik yok. Yeni modelin batarya ömrü bir önceki modele göre biraz daha uzun. Venu 3 modelinin tahmini batarya ömrü 14 gün, 3S modelinin ise 10 gün.

Yeni serinin fiyatı ise 449.99 dolar olarak belirlenmiş ve bugünden itibaren satışa sunulmuş durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER