Teknoloji

Garmin Venu 2 Plus gelişmiş ses özellikleriyle geliyor

garmin venu 2 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Garmin Venu 2 Plus adını taşıyan akıllı saatini CES 2022’de tanıttı. Venu 2 Plus, popüler Venu serisine ses odaklı gelişmiş özellikler getiriyor. 43 mm. kasa boyutu da Venu 2 Plus’ı Venu 2’den ayıran unsurlar arasında bulunuyor. Venu 2, 40 ve 45 mm. kasa seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Venu 2 Plus’ta da kullanıcıları GPS desteği ve gelişmiş fitness özellikleri bekliyor. Kalp atış hızı monitörü, kandaki oksijen seviyesini ölçen sensör, yükseklik ölçer, basınç ölçer ve pusula da saatin bileşenleri arasında yer alıyor.

Venu 2 Plus’ın en önemli farkı olarak kullanıcılarına telefon görüşmesi yapma imkanı sunması öne çıkıyor. Garmin bunun için tek bir tuşa dokunmanın yeterli olacağını belirtiyor. Apple’ın dijital asistanı Siri, Samsung Bixby ve Google Asistan Venu 2 Plus ile entegre şekilde çalışıyor. Ancak listede Amazon’un dijital asistanı Alexa mevcut değil.

Venu 2, Garmin’in şimdiye kadar ürettiği cihazlar içinde Apple’a en güçlü şekilde meydan okuyan seçenek olarak öne çıkmıştı. Sesle kontrol desteğine de sahip olan Venu 2 Plus ile birlikte Garmin’in gündelik yaşama uygun saatler sunma konusunda daha iddialı hâle geldiği söylenebilir.

Garmin Venu 2 Plus yurt dışında 450 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Saat için siyah, beyaz ve altın, gümüş ve gri olmak üzere üç renk seçeneği mevcut. Akıllı saati Garmin’in internet sitesi üzerinden satın almak mümkün.

İLGİLİ HABERLER