Teknoloji

Garmin Forerunner 955 şimdi de Solar versiyonuyla görüldü

garmin forerunner 945 lte

Garmin’in 900 serisi Forerunner saatleri koşucuların büyük ilgisini görüyor. Serinin üyeleri hem en üst seviye performans hem de zengin bir veri seti vadediyor. Özellikle koşucular ve yoğun egzersiz yapanlar bu seriye büyük ilgi gösteriyor. Garmin serinin Forerunner 955 adını taşıyan en yeni üyesini gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor.

Forerunner 955 kısa süre önce sızıntılarda boy göstermişti. Şimdi de saatin Solar versiyonunun varlığı ortaya çıktı. Forerunne 955 hem standart hem de Solar versiyonlarıyla İsveç merkezli RunningShop.se isimli internet sitesinde görüldü.

Her iki saate ait ürün sayfalarına şu anda erişilemiyor. Ancak bu durum söz konusu sayfaların ekran görüntülerinin alınmasına engel olmadı. Ekran görüntülerinde saatleri görmenin mümkün olmadığını belirtmekte fayda var. Yine de, Garmin’in mevcut beş butonlu tasarımdan uzaklaşması beklenmiyor.

garmin forerunner 955 solarForerunner 955 modellerinde LTE bağlantı seçeneğinin sunulacağı bu yeni sızıntıyla bir kez daha doğrulanıyor. Solar versiyonun varlığı ise özellikle yaz aylarında pil ömrü konusunda somut bir artış sağlayacaktır.

Garmin Forerunner 955 modellerinin ne zaman resmiyet kazanacağı ve fiyat etiketlerinde hangi rakamların yazacağı belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER