Teknoloji

Garmin’in yeni akıllı saati Forerunner 955 şirketin internet sitesinde görüldü

garmin forerunner 945 lte
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Garmin Forerunner 955 isimli yeni akıllı saatini henüz duyurmadı. Ancak akıllı saat, şirketin Avustralya ofisinin internet sitesinde kendisini gösterdi. Bu sızıntı, resmi duyurunun da çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Benzer sızıntılar Garmin Venu 2 Plus ve Fenix 7 modellerinin tanıtımından önce de görülmüştü. Henüz tamamlanmayan ürün sayfası, dikkatli kullanıcılar tarafından keşfedildi ve Reddit’teki Garmin başlığında paylaşıldı.

Söz konusu web sayfasının Garmin’in internet sitesinden kaldırılması fazla zaman almadı. Ancak şirketin bu hamlesi, sayfanın ekran görüntülerinin internette dolaşmasına engel olmuyor. Ürün sayfasında cihaz görseli olmasa da, sayfanın varlığı Forerunner 945’in takipçisinin yolda olduğunu gösteriyor.

Garmin geride kalan iki yıllık dönemde Forerunner serisindeki neredeyse her modeli güncellemişti. Dolayısıyla Forerunner 945’in takipçisinin gelişine de şaşırmamak gerekiyor.

garmin forerunner 955Web sayfasına göre, Garmin Forerunner 955 LTE desteğiyle birlikte 1049 Avustralya doları (9970 TL) karşılığında satılacak. Bunun bir akıllı saat için oldukça yüksek bir fiyat olduğu söylenebilir. Forerunner 955’in bu fiyat karşılığında ne gibi özellikler sunacağını görmek içinse beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER