Teknoloji

Garmin Fenix 7 serisi akıllı saatlerin görselleri ortaya çıktı

garmin fenix 7

Giyilebilir ürün üreticisi Garmin’in 2022’de çıkaracağı bazı akıllı saatlere ait görseller internete sızdı. Söz konusu akıllı saatler arasında Garmin Fenix 7 serisinin üyeleri ile Venu 2 Plus, Epix Gen 2 ve  Instinct 2 modelleri bulunuyor.

Winfuture sitesinin haberine göre, Fenix 7 serisinde üç model kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu modeller Fenix 7, 7X ve 7S adını taşıyacak. Her üç modelde de güçlendirilmiş plastik ve paslanmaz çelik kasanın kullanıldığı görülürken, saatlerde güneş ışığıyla şarj özelliğinin de bulunabileceği belirtiliyor. Fenix 6 serisindeki bazı takip özelliklerinin Fenix 7’ye taşınması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Fenix 7’de sadece siyah renk seçeneğinin sunulması, Fenix 7S’te ise tamamen beyaz ile roze altın çerçeveli iki versiyonun bulunması bekleniyor. Fenix 7X hakkında ise şimdilik fazla detay bilinmiyor.

WinFuture haberinde bahsedilen ürünlerden birisi de Epix Gen 2. Orijinal Garmin Epix 2015’te tanıtılmıştı. Sızan ekran görüntüsü, Garmin’in kare ekrandan yuvarlak ekrana geçiş yaptığını gösteriyor. Yerleşik GPS, kandaki oksijen seviyesini ölçen SpO2 sensörü, kalp atış hızı monitörü ve uyku takibi saatin olası özellikleri arasında yer alıyor.

Instinct 2 ve Instinct 2S’e ait görseller de 2018 çıkışlı orijinal Instinct’in dayanıklı kasasının korunduğunu gösteriyor. Haberde saatlerde pil ömrünü uzatmak için e-Ink ekranın tercih edildiği belirtiliyor. Kalp atış hızı ölçümü, adım sayar ve uyku takibi gibi özelliklerin de saatte bulunabileceği söyleniyor.

Winfuture’un haberinde gözler önüne çıkan bir diğer Garmin ürünü ise Venu 2 Plus oldu. Bu saate ait görseller daha önce de internette dolaşıyordu. OLED ekrana sahip akıllı saatin siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı bir kez daha görülüyor.

Garmin Fenix 7 serisinin üyeleri ile Venu 2 Plus, Epix Gen 2 ve  Instinct 2 modelleriyle tanışmak için çok uzun süre beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor. Şirketin saatlerle ilgili duyuruyu CES 2022 kapsamında yapma ihtimali bir hayli kuvvetli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER