EğlenceManşetler

Game of Thrones öncesini anlatan House of the Dragon’un ilk fragmanı – Video

house of the dragon fragman
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HBO, yakında gösterime girecek ve Game of Thrones öncesi dönemi konu alacak yeni dizisi House of the Dragon‘un (Ejderha Evi) ilk gerçek görüntülerini içeren bir tanıtım fragmanı yayınladı.

Dizi iki yıl önce duyurulmuştu. George RR Martin’in Targaryen ailesinin tarihine odaklanan ve Game of Thrones‘un da baz aldığı, Buz ve Ateşin Şarkısı romanındaki olaylardan iki yüzyıl önce geçen bir kitap olan Ateş ve Kan‘a dayanıyor.

House of the Dragon fragmanı, dizinin olay örgüsü hakkında pek bir şey açıklamıyor, ancak etkileyici oyuncu kadrosunu gözler önüne seriyor. Paddy Considine, Matt Smith, Sonoya Mizuno, Steve Toussaint, Rhys Ifans ve Olivia Cooke gibi aktörlerin hepsi bu dizide yer alıyor. Beklediğiniz gibi, pek çok kılıç mücadelesi ve ejderhalara göndermeler olacak gibi görünüyor.

Tabii ki ortadaki soru, eski dizinin son sezonunun fanlarını nasıl ikiye böldüğünü nasıl kanıtladığını göz önünde bulundurursak, kaç Game of Thrones hayranının House of the Dragon için geri döneceğidir. Acaba, dizide anlatılanların “Targaryen” ailesinin hikayesini içermesi onları cezbedecek mi?

HBO, House of the Dragon‘un 2022’de yayına gireceğini belirtti, ancak net bir tarih vermedi. Ve elbette HBO Max yayın hizmetinde olacağını söyledi. Bu servisin gelecek yıl Türkiye’de faaliyete geçeceği açıklandı. Bu demek oluyor ki, yeni diziyi bizzat kendi evinde izleme imkanı bulabiliriz.

İLGİLİ HABERLER