EğlenceManşetler

HBO Max Türkiye pazarına 2022’de girecek

hbo max türkiye

Bu ay bitmeden yedi Avrupa ülkesinde izleyicilerle buluşacak olan çevrimiçi içerik platformu HBO Max, 2022’de Türkiye ve Hollanda’nın da aralarında bulunduğu daha fazla Avrupa ülkesinde faaliyete geçecek. Katalogunda dikkat çekici yapımlar barındıran HBO Max’in Avrupa açılımında ilk dalga 26 Ekim 2021’de başlayacak.

HBO Max’in Avrupa’dan sorumlu yöneticisi Christina Sulebakk, servisin planlarıyla ilgili bilgi verdi. Avrupa Birliği’ne üye ülkelerde servisin aylık abonelik bedeli 8.99 avro olacak. Ancak kullanıcılara yüzde 30 tasarruf imkanı sağlayan yıllık abonelik imkanı da sunulacak. The Hollywood Reporter sitesinin haberine göre, İspanya’da ilk müşterilere yıllık 69.99 avro karşılığında servise abone olma imkanı verilecek.

İspanya, Portekiz, Danimarka, İsveç ve Norveç HBO Max’in 26 Ekim’de faaliyete geçeceği Avrupa ülkeleri arasında bulunuyor.

Sulebakk, HBO’nun sahibi Warner Bros’un filmlerinin vizyona girdikten sonra 45 gün boyunca HBO Max’te izlenebileceğini belirtmeyi de ihmal etmedi.

HBO Max Avrupa patronu 2022’de Türkiye, Hollanda ve daha fazla Orta Avrupa ülkesinde servisin faaliyete geçeceğini duyurdu. İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya gibi ülkelerde ise HBO’nun Sky ile yaptığı özel anlaşmalardan dolayı HBO Max’in bir süre daha hizmet vermesi beklenmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER