Manşetler

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 Türkiye fiyatları ve çıkış tarihi belli oldu

galaxy z fold 3 galaxy z flip 3 fiyat

Samsung çarşamba günü yayınladığı Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3‘ün tanıtımını yaptı. Samsung Türkiye de bu yeni akıllı telefonların Türkiye fiyatlarını ve çıkış tarihlerini açıkladı. Ayrıca Galaxy Buds 2 ve Galaxy Watch 4 serisi fiyatları da belli oldu.

Şirketin belirttiğine göre, Galaxy Z Fold 3 için tavsiye edilen tüketici satış fiyatı KDV dâhil 21.999 TL olarak belirlendi. Galaxy Z Flip3 ise KDV dâhil 11.999 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla satılacak. Sürükleyici bir ses, tüm gün rahatlık sunan tasarım ve kusursuz bağlantı özellikleri ile geldiği belirtilen Galaxy Buds2 için tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise KDV dâhil 999 TL.

Türkiye’de 1 Eylül’den itibaren ön satışa sunulacak olan Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3, 22 Eylül’den itibaren de piyasaya sunulacak. Galaxy Z Fold 3 veya Z Flip 3 için verilen ön siparişlerde kullanıcılar Samsung’un premium destek hizmeti Samsung Care+’tan bir yıllık cihaz koruma hizmeti alabilecek. Bu hizmet kapsamında kullanıcıların akıllı telefonları, ekran değişimi, su hasarı ve arka kapak değişimi dâhil olmak üzere kaza kaynaklı oluşabilecek hasarlara karşı sigortalanmış olacak. Ayrıca şirket ön sipariş sürecinde, tüketicilere sürpriz hediyelerinin olacağını da kaydetti.

Galaxy Watch 4 serisi fiyatları

Türkiye’de 1 Eylül tarihinden itibaren ön satışa sunulacak olan Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic, 22 Eylül’de de genel satışa çıkacak. Akıllı saatlerin Bluetooth sürümlerinin tavsiye edilen KDV dâhil satış fiyatları ise şu şekilde:

  • Galaxy Watch4 Classic: 46mm 2.999 TL
  • Galaxy Watch4 Classic: 42mm 2.799 TL
  • Galaxy Watch4: 44mm 2.399 TL
  • Galaxy Watch4: 40mm 2.199 TL

İLGİLİ HABERLER