Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip için çok beklemek gerekmeyecek

samsung galaxy flip z
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son zamanlarda ortaya çıkan pek çok Samsung Galaxy S20 sızıntısının altında XDA-Developers ekibinden Max Weinbach’ın imzası bulunuyor. Weimbach’ın son paylaşımı ise S20 Ultra’nın yanı sıra Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip ve Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklık hakkında önemli bilgiler veriyor.

Weinbach’ın paylaşımına göre; Samsung’un yeni katlanabilir telefonu, 11 Şubat’taki tanıtım etkinliğinden çok kısa bir süre sonra satışa sunulacak. 14 Şubat’ta ABD’de piyasaya çıkacak olan Galaxy Z Flip’in fiyat etiketinde 1400 dolar yazacak. Galaxy Z Flip’in ABD’de ilk etapta sadece mobil operatör AT&T tarafından satılması da muhtemel görünüyor.

Samsung’un ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold’u piyasaya çıkarması çok uzun zaman almıştı. Galaxy Z Flip’te bu durum tekrarlanmayacağa benziyor.

Samsung’un yeni amiral gemileri içinse biraz daha uzun süre beklemek gerekecek. Galaxy S20 serisinin tüm üyelerinin ABD’de 6 Mart itibarıyla satışa çıkması bekleniyor. Serinin amiral gemisi S20 Ultra’nın fiyat etiketinde 1200 dolar yazacağını belirten Weinbach, tüm S20 modellerinin 5 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olacağını ve özel ekran koruyucularıyla birlikte geleceğini belirtti.

Galaxy Z Flip rekabetin içine düşecek

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Plus’ın da şubat ayı içinde satışa sunulması bekleniyor. Kulaklığın ABD’deki fiyat etiketinde 149 dolar yazacağı söyleniyor. Samsung’un S20 Ultra ve S20 Plus için ön sipariş verenlere Galaxy Buds Plus’ın armağan edileceğine dair bir tanıtım materyali de kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

Samsung’un Galaxy Z Flip’i piyasaya çıkarmak için vakit kaybetmemesinin temelinde rekabet bulunuyor. Motorola’nın Galaxy Z Flip’le aynı tasarıma sahip katlanabilir telefonu Motorola Razr da şubat ayının başlarında raflarda olacak. Samsung’un Motorola Razr’a karşı mevzi kaybetmemek adına Galaxy Z Flip’i hızla piyasaya çıkaracağı söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER