Teknoloji

Galaxy Tab S7 serisi için yeni iddia ve sızıntılar

samsung galaxy tab s7

Samsung Galaxy Tab S7 hakkındaki haberler son zamanlarda ivme kazanmış durumda. Tabletin tasarımını gösteren görsellerin ortaya çıkmasının ardından şimdi de tabletin özellikleriyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna ek olarak, tabletin teknik özellikleriyle ilgili yeni bir sızıntı daha dolaşmaya başladı.

Samsung’un Tab S7 serisinde kullanıcıların karşısına iki seçenek çıkarması bekleniyor. Bu seçeneklerden biri Tab S7, diğeri ise Tab S7 Plus olarak anılıyor. Söz konusu iki model arasındaki en önemli farkın ekran büyüklüğü olacağı söylenirken, bu ekranların teknik kapasite bakımından aynı çizgide durmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Apple’ın iPad Pro tabletlerinin en önemli özelliklerinden birisi, 120Hz yenileme hızına sahip ekranlar sunması. Ünlü duyumcu Ice Universe’ün iddiasına göre, Samsung da yeni tabletlerinde ekran hızı konusunda Apple’ı yakalayacak. Güney Koreli şirketin iki Tab S7 modelinde de 120Hz yenileme hızına sahip ekran sunacağı söyleniyor.

Samsung’un yeni tabletleriyle ilgili bir diğer gelişme ise internete sızan bir Geekbench benchmark testi sonucu. Tab S7 Plus’a ait olduğu söylenen test sonucu, tabletin Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle geleceğini gösteriyor. 5G desteğini beraberinde getirecek olan bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik edeceği görülürken, Samsung’un 8 GB RAM seçeneği sunmasının da ihtimal dahilinde olduğu belirtildi. Tabletin kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı da sonuç sayfasının gösterdikleri arasında bulunuyor.

galaxy tab s7 plus

Samsung Galaxy Tab S7 ile tanışma konusunda henüz resmi bir işaret vermiş değil. Ancak Güney Koreli şirketin tableti 5 Ağustos’ta Note 20 serisi ve Galaxy Fold 2 ile birlikte duyurması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER