Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S7’den ilk görüntüler geldi

samsung galaxy tab s7

Samsung Galaxy Tab S7 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu dedikoduların sonunda tablete ait ilk görüntüler de ortaya çıktı. Ünlü duyumcu OnLeaks, Fransız internet sitesi Pigtou ile birlikte tabletin CAD taslaklarını paylaştı.

Galaxy Tab S7 görsel açıdan selefinden pek de farklı olmayacak gibi görünüyor. Tablet için 11 ve 12.4 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği sunulacağı belirtilirken, paylaşılan görsellerin 11 inçlik versiyona ait olduğu ifade edildi. OnLeaks’in verdiği bilgilere göre; tablet 253.7 x 165.3 x 6.3 mm. ölçülerine sahip. Ancak kamera çıkıntısı da hesaba katıldığında kalınlık 7.7 mm.’ye yükseliyor.

Ön kamera ekranın sağ tarafına yerleştirilirken, ikili arka kamera sistemi arka panelin sol üst köşesinde dikey vaziyette kullanıcıların karşısına çıkıyor. İkili kameranın altında yer alan flaşın üçüncü kamerayla değiştirilebileceği belirtiliyor. Bu konuda emin olmak için farklı kaynaklardan gelecek doğrulamaları beklemek gerekiyor.

samsung galaxy tab s7

Galaxy Tab S7’de de kameranın altında S Pen’in koyulabileceği bir alanın bulunduğu görülüyor. S6’da arka panelin ortasında yer alan Samsung logosu ise S7’de arka panelin sol alt köşesine taşınmış.

Galaxy Tab S7’nin sağ tarafında microSD ve SIM kart yuvası, ses kontrol tuşları, güç butonu görülüyor. Bu güç butonu aynı zamanda parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor gibi görünüyor. Galaxy Tab S6’da parmak izi tarayıcısı ekrana entegre edildiği için bunun sürpriz etkisi yarattığını söylemek gerekiyor.

Galaxy Tab S7’nin alt kenarında USB-C girişi yer alıyor, ancak 3.5 mm. kulaklık jakını görmek mümkün olmuyor.

11 inç Samsung Galaxy Tab S7’de 7760 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı belirtiliyor. 12.4 inç ekranlı modelde ise 9800 mAh pilin yer alacağı söyleniyor. Her iki seçenekte de Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunmasına ve 5G desteğinin sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy Tab S7 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak tabletin temmuz veya ağustos ayında resmiyet kazanması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER