İncelemelerManşetler

Samsung Galaxy S24 İncelemesi

Samsung Galaxy S24

  • Galaxy AI
  • 6.2 inç Dinamik 2X AMOLED ekran
  • Exynos 2400 işlemci
  • 4000 mAh pil
  • 50 MP ana kamera

Bu yılın hemen başlarında tanıştığımız Samsung Galaxy S24 Serisi, çeşitli tartışmalarla birlikte geldi. Samsung’un önceki nesil modellere göre çok fazla yenilik sunmadığı dillendirilirken, şirketin Türkiye’nin de aralarında olduğu birçok ülkede S24 Ultra’da Snapdragon 8 Gen 3’e yer verip, S24 ve S24+ modellerinde kendi geliştirdiği Exynos 2400 işlemciyi tercih etmesi de çok konuşuldu. Daha önce Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S24+ incelemelerini yayınladık. Bu incelemelerle birlikte Samsung’un yenilik anlamında geçen yılın cihazına göre çok da cimri davranmadığını gördük. Ayrıca Exynos 2400 de, günümüz şartlarında bir amiral gemisi telefondan beklenen performansı kullanıcılara sunmayı başarıyor. Gelin şimdi bir de serinin temel modeline bakalım. Galaxy S24 inceleme yazısında, bu telefonla ilgili bilmeniz gereken önemli özellikler ve sunduğu deneyime dair detaylar var. Aynı zamanda, Galaxy S24’ü selefi S23 ile karşılaştıran bir video da bu incelemeye eşlik ediyor.

Tasarım

Samsung Galaxy S24 ile S24+ aynı tasarım ve malzemelere sahip. Bu iki cihaz yalnızca ekran büyüklükleri ve buna bağlı olarak değişen boyutlarla birbirinden ayrılıyor. Galaxy S24, 7.6 mm kalınlığa ve 167 gram ağırlığa sahip bir gövdede geliyor. Ekran büyüklüğü 6.2 inç ile biraz artırılmış olsa da, Galaxy S23 modeliyle hemen hemen aynı boyutlarda geliyor. Zaten iki cihaza yan yana baktığınızda, ekran büyüklüğündeki artışa rağmen yüzey alanının neredeyse sabit kalmasının nedeninin incelen ekran çerçeveleri olduğunu anlıyorsunuz. Tıpkı S24+, S24 de her kenarda aynı kalınlıkta ve çok ince bir ekran çerçevesiyle geliyor. S23’ün yüzde 86.8’lik ekran-gövde oranına karşın bu değer S24, yüzde 94.4’e çıkıyor.

galaxy s24 inceleme
Solda: Galaxy S24, Sağda: Galaxy S23

Galaxy S24’ün önünde ve arkasında sağlam Corning Gorilla Glass Victus 2 cam var. Kenarlar ise Armor Aluminum 2 metal çerçeve ile sarılıyor. Yeni kullanılan bu metal malzemenin S24’e daha yüksek bir düşme ve çizilme direnci kazandırdığı söyleniyor. Telefonu kullandığımız süre boyunca düşürmedik, ancak kullandığımız zaman zarfında kenarlarda herhangi bir çizik görmediğimizi belirtmemiz gerekiyor. Bu arada Galaxy S24’ün S23’e göre dikkatimizi çeken farklarından bir tanesi, S24’ün düz bir kenar tasarımıyla gelmesi. S23’ün parlak kenarları hafif de olsa bir kavise sahipti. S24’ün mat metal yüzeyi ise tamamen düz. Buna rağmen telefon ele rahatlıkla oturuyor.

galaxy s24 inceleme

S24’ün alt kanarında USB-C portu, mikrofon, nano SIM kart tepsisi ve hoparlör bulunuyor. Burada da hoparlör yenilenmiş bir tasarımla geliyor. Hap biçimindeki hoparlör, hafif derinlik verilmiş yapısı sayesinde sesin daha düzenli biçimde çıkmasını sağlıyor. İkinci hoparlör ise ekranın üst kısmında, ahize içine yerleştirilmiş. Üst kenarda ikinci mikrofon var. Arkada ise Samsung’un simgesi hâline gelmiş kamera sistemi var. Üç kamera, düşey eksende sıralanıyor. Bu grubun hemen yanında çift renkli LED flaş var.

Galaxy S24’ün renk seçeneklerine baktığımızda; siyah, mor, sarı ve gri gibi, her yerde bulabileceğiniz renklerin yanında, Samsung Shop Online’a özel, 256 GB kapasiteli renk seçeneklerinde bulunan yeşil, safir mavi ve turuncu renkler mevcut. Her bir renk seçeneğinde kenar çerçeve ile arkadaki mat cam yüzey birbiriyle yüksek uyum gösteriyor. Bu telefon da IP68 ile belgelenen suya ve toza dayanıklılık özelliğine sahip. Yani ilkbahar yağmurlarında veya yazın deniz veya havuz kenarında bu telefonu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ekran ve Ses

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Samsung Galaxy S24’te 6.2 inçlik bir ekran var. Ekran büyüklüğü, S23’ün 6.1 inçlik ekranına göre az da olsa artış gösteriyor. Ekran çözünürlüğü yine 1080 x 2340. 19.5:9 görüntü oranlı ekranda bu da 416 ppi gibi, yine yeteri kadar keskin ve net görüntülerin, yazıların sunulduğu bir piksel yoğunluğuna ulaşma imkanı sunuyor. Ekran Corning Gorilla Glass Victus 2 camla korunurken, bu yılın telefonunda ekran parlaklığı 2600 nit seviyesine kadar çıkarak S23’tekine göre önemli bir aşama kaydediyor. Gerçekten de, dışarıda parlak ışık altında ekrana baktığınızda, her şeyi görebiliyor ve telefonu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

galaxy s24 inceleme

Bu telefonun ekranı da Dinamik LTPO AMOLED 2X teknolojisine sahip. 120 Hz yenileme hızı var. Yenileme hızı, ekrandaki içeriğe göre uyarlanıyor, bu da pil ömrü ile arada iyi bir denge kurulmasını sağlıyor. LTPO teknolojisiyle birlikte Always on Display özelliği daha verimli kullanılabiliyor. Samsung bu yıl, Apple’ın iPhone 14 Pro ve 15 Pro modellerinde gördüğümüz Hep Açık Ekran özelliği gibi bir kullanıma yer veriyor. Always on Display’i eskisi gibi klasik olarak kullanmanın yanı sıra, Kilitli ekran içindeki saatin, tarihin, araç takımlarının ve duvar kağıtlarının karartılmış biçimde gösterildiği bir görünümü de seçebiliyorsunuz. Tabii ki, bu tercih daha fazla pil kullanımı demek, ancak yüzde 100’lük bir kullanımda bunun tüketimi yüzde 7-8 ile sınırlı kalıyor. Her gün telefonu şarj etmek gibi bir imkanınız varsa, bu pratik kullanım için bu kadar pili harcamaya değer gibi görünüyor.

6.2 inç ekran, boyut ile optimum görsel deneyim arasında iyi bir denge kuruyor. İnce çerçeveleri sayesinde avuç içine rahatlıkla oturan telefonda web sitelerinde rahatlıkla gezebilir, sosyal medya uygulamalarını sorunsuz kullanabilirsiniz. Aynı anda iki uygulamayı bölünmüş pencerelerde kullanmak için de yeterli alan var. Video izlemek için de bu ekranın büyüklüğü yeterli. Video demişken, S24’ün ekranı HDR10+ desteğine sahip. YouTube, Netflix gibi platformlarda HDR videoları hakkını vererek izleyebilirsiniz. Gerçekten de telefonun ekranı iyi bir HDR deneyimi sunuyor. Özellikle Netflix’teki HDR içeriklerde bunun hakkı veriliyor. Oyun tarafında da iyi bir görsel deneyim var. Ekranın üst kısmında, ortaya yerleştirilmiş selfie kamera da fazla alan kaplamadığı için rahatsız edici olmuyor.

galaxy s24 inceleme

Ses sistemi bakımından da Galaxy S24 doyurucu. Bir önceki bölümde belirttiğimiz gibi, iki tane hoparlör var. İki hoparlör hemen hemen aynı seviyede, dengeli bir ses çıkışı sunuyor. Stereo ses etkisi gayet iyi. YouTube veya Netflix’te video izleme ya da Spotify’da müzik dinleme gibi işler için fazlasıyla tatmin edici bir ses sistemi bulunuyor. Harici bir ses kaynağına ihtiyaç duymazsınız. Kulaklık jakı yok, USB-C uçlu kulaklıklar da fazla yaygınlaşmadı. En güzeli, tabii ki Bluetooth kulaklıklar olacaktır. Samsung’un Galaxy Buds serisi kulaklıklar bu noktada en iyi çözüm olacaktır. Özellikle kolay bağlantı imkanı bu kulaklıkları cazip hâle getiriyor. Bunun dışında Google’ın Fast Pair teknolojisini destekleyen, özellikle diğer Android telefon üreticilerinin markasını taşıyan kulaklıkları da tercih edebilirsiniz.

Performans ve Pil

Türkiye’de satılan Galaxy S24 modellerinde, Samsung tasarımı Exynos 2400 işlemci bulunuyor. 10 çekirdekli bu işlemci, hızları 3.39 GHz ile 2.2 GHz arasında değişen Cortex-X4 ve Cortex-A520 çekirdekler bulunuyor. Xclipse 940 GPU da bu pakette yer alıyor. Telefonun farklı RAM ve depolama seçenekleri var. Türkiye’de sadece 8 GB RAM’li seçenekler var. Depolama seçenekleri ise 128 GB ve 256 GB olarak değişiyor. Samsung bize 128 GB kapasiteli versiyonu gönderdi. Telefonda microSD kart yuvası yok. Bu nedenle, seçiminize göre 128 GB ya da 256 GB ile idare etmelisiniz. S24’te yer alan yüksek çözünürlüklü kameraların fotoğraf ve video yeteneklerine bağlı olarak 128 GB alan bir süre sonra yetmeyebilir. Telefonu birkaç yıl boyunca kullanacağınızı düşünecek olursak, 256 GB kapasiteli modeli tercih etmek yerinde olabilir.

galaxy s24 inceleme

Samsung’un S24 ve S24+ modellerinde Exynos 2400 tercihi fazlasıyla eleştiriliyor. Şimdiye kadar Samsung’un yaptığı bu tarz tercihlerde, Exynos işlemcili versiyonun Qualcomm Snapdragon işlemcili muadiline göre benchmark testlerinde ve genel performansta geride kaldığı görülüyordu. Bu nedenle benzer bir durumun Exynos 2400’te de yaşanacağı düşüncesi yaygın. Ne var ki, pratikteki deneyimlerimiz ve benchmark testleri, Samsung’un bu yeni işlemcisiyle bir amiral gemisi telefona yakışır performans beklentilerini karşıladığını gösteriyor.

4nm tabanlı Exynos 2400’e sahip S24, geçen yılın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili S23’ü ile yaptığımız karşılaştırmalı GeekBench 6 testlerinde ciddi bir fark atıyor. Hem sonuçlar hem de test süresi bunu bize gösteriyor. CPU ve GPU testlerinde iki cihaz arasında dikkate değer farklılıkların olduğu görülüyor. Ne var ki, ısınma konusunda S24’ün S23’e göre az da olsa daha sıcak hissedildiğini belirtmek gerekiyor. Günlük kullanımda ise S24, gayet akıcı ve hızlı görünüyor. Kullanıcı arayüzünde geçişler hızlı, oyunlar ve uygulamalar bekletmeden açılıyor. PUBG Mobile gibi oyunlarda da akıcı ve hızlı bir deneyim mevcut. Isınma konusunda da S24’ün çok yüksek seviyelere çıkmadığını, makul aralıkta kaldığını söyleyebiliriz.

galaxy s24 inceleme

Pil tarafına geldiğimizde, Galaxy S24’te, S23’teki 3900 mAh kapasiteli pile göre biraz daha artırılmış biçimde, 4000 mAh kapasiteli bir pil var. Bu pil, normal yoğunluklu bir kullanımda sabahtan akşama bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Bu telefon hızlı şarj desteğine sahip, ancak bu değer 25W ile sınırlı. Yine de fazlasıyla doyurucu, sadece yarım saatte yüzde 50 seviyesine çıkabildiği belirtiliyor. Bizim testimizde ise telefon açık durumdayken 27 dakikada yüzde 50 geçilirken 75 dakikada pilin tamamı doluyor. Bu arada şarj için elimizde bulunan 25W’lık Samsung güç adaptörünü kullandığımızı belirtelim. Kutudan güç adaptörü çıkmadığı için ek yatırım yapmanız gerekebilir.

Kablosuz şarja önem verenler için bu özellik de mevcut. Qi protokolünü destekleyen kablosuz şarj aksesuarlarını kullanabilirsiniz. En fazla 15W’lık güç çıkışı destekleniyor. Öte yandan Wireless Power Share olarak adlandırılan kablosuz ters şarj özelliği de var. Bu özellik sadece 4.5W’lık bir çıkışa sahip, ancak özellikle akıllı saat ve kablosuz kulaklık gibi aksesuarları ihtiyaç duyduğunuzda şarj etmek için iş görecektir.

Yazılım ve Güvenlik

Samsung Galaxy S24’te Android 14 ve onun üzerinde One UI 6.1 kullanıcı arayüzü geliyor. Daha önce yayınladığımız Galaxy S24 Ultra ve S24+ incelemelerinde, Samsung’un yazılım tarafında neler sunduğundan detaylı biçimde bahsetmiştik. Öne çıkan en önemli başlık, Galaxy AI olarak adlandırılan, yapay zekâ destekli birtakım özellikler oluyor. İşletim sistemine veya yerleşik olarak gelen Samsung uygulamalarına entegre edilmiş olan bazı işlevler sayesinde kullanıcıların zaman kazanması mümkün oluyor. Galaxy AI özelliklerinin bir kısmı Türkçe desteğine sahipken bir kısmı değil. Örneğin Samsung İnternet içinde web sayfalarını özetleme veya çeviri Türkçeyi destekliyor. Samsung Notes içinde notları özetleme de aynı şekilde. Ya da Samsung Klavye ile yazma önerilerini de Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

galaxy s24 inceleme

Ne var ki, telefon görüşmelerininde canlı çeviri ya da sesli notların metne dönüştürülmesi gibi, gerçek anlamda kullanışlı olacak yapay zekâ özellikleri ise henüz Türkçe dil desteğine sahip değil. Ancak Samsung, 2024 yılı bitmeden bu işlevlerin de Türkçeye uyarlanacağının taahhüdünü verdi, bekleyip göreceğiz.

Yapay zekânın Galaxy S24’te kullanışlı olduğu yerlerden bir tanesi de fotoğrafların düzenlenmesi oluyor. Galeri uygulamasında, çektiğiniz fotoğrafları düzenlerken göreceğiniz üretken yapay zekâ simgesine tıklayarak, kişi veya nesne silme, akıllı doldurma gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz. Obje silgisi olarak adlandırılan özellik, aslında uzun zamandır Samsung telefonlarında mevcuttu. Ancak yapay zekânın gelişiyle birlikte bu özelliğin çok daha iyi sonuçlar verdiğini söylemek gerekiyor. Tabii ki, detaylara bakıldığında bazı kusurlar var, örneğin bir veya birden fazla kişiyi fotoğraftan kaldırdığınızda yerine eklenen nesnelerdeki doğallık çok yüksek seviyede olmayabiliyor. Yine de, Instagram ve bunun gibi sosyal medya paylaşımları için yapay zekâ tabanlı silgi veya üretken dolgu özellikleri iyi sonuçlar veriyor.

galaxy s24 inceleme

Galaxy AI özelliklerinin dışında, şimdiye kadar deneyimlediğimiz Samsung telefonlarından alıştığımız kullanıcı deneyimi mevcut. Samsung, Google ve Microsoft klasörleri altında çeşitli uygulamalar yüklü olarak geliyor. Spotify, Facebook ve Netflix gibi uygulamalar da yüklü olarak geliyor. Daha fazla uygulamayı ise Galaxy Store veya Google Play Store’dan indirebilirsiniz. Edge paneli, sık kullandığımız uygulamalara erişim veya iki uygulamayı bölünmüş pencerelerde açma konusunda yardımcı oluyor.

Güncellemeler de Galaxy S24’ün önemli çekim noktalarından bir tanesi. Samsung, bu telefonun yedi yıl boyunca Android ve güvenlik güncellemelerini alacağını taahhüt ediyor. Yani, 2031 yılına kadar S24 güncelleme almaya devam edecek. Güncellemelerin çıkış hızı zaman geçtikçe yavaşlayabilir, ancak telefonun sürüm açısından güncel kalacağını bilmek güzel olacaktır.

Güvenlik tarafında, ekran içi parmak izi okuyucu iyi şekilde çalışıyor. Telefonu kullandığımız zaman zarfı boyunca tercih ettiğimiz başlıca güvenlik yöntemi de o oldu. Öte yandan yüz tanıma ile kimlik doğrulama yapabilirsiniz. Samsung Knox tabanlı sunulan çeşitli güvenlik araçları var. Aynı zamanda şifre kasası ve Güvenli Klasör de kullanışlı. Galaxy S24, iyi bir iş telefonu olabilir. Öte yandan çift SIM desteği de mevcut. İki fiziksel SIM’i birlikte kullanabilir veya biri fiziksel SIM diğeri e-SIM olacak şekilde bir kullanımı tercih edebilirsiniz.

Kamera

Galaxy S24, S24+ ile aynı kamera dizilimini paylaşıyor. Arkada üç tane kamera var. 50 megapiksel ana kamera f/1.8 diyafram, optik görüntü sabitleme gibi özelliklere sahip. 10 megapiksel telefoto kamera f/2.4 diyafram, optik görüntü sabitleme, 3 kat optik yakınlaştırma özelliklerini bünyesinde barındırıyor. 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ise f/2.2 diyafram değerine sahip. Bu arka kameraların yanında, 12 megapiksel, f/2.2 selfie kamera mevcut.

galaxy s24 inceleme

S24’ün kullanışlı Kamera uygulaması kolay ve rahat bir kullanım sunuyor. Neyin nerede olduğuna kolaylıkla alışacaksınız. Ekranın bir kenarında Portre, Video, Fotoğraf gibi çeşitli çekim modları var. Diğer kenarda ise çözünürlük, görüntü oranı, filtre gibi kontroller var. Varsayılan olarak 12 megapiksel fotoğraflar çekilirken 50 megapiksel tam çözünürlükte fotoğraflar da çekebilirsiniz.

Galaxy S24 ile çekilen fotoğraflar, kendisiyle aynı kamera sistemini barındıran Galaxy S24+ ile hemen hemen aynı seviyede bulunuyor. Yeterli ışık koşulları altında parlak, doyurucu, renkler açısından tatmin edici fotoğraflar çekebilirsiniz. Renkler biraz daha sıcak tarafa doğru kayıyor. Düşük ışık performansı da iyi. Gürültü, yani kumlanma düşük seviyede, belki kenarlara doğru biraz belirgin olabilir. Netlik de iyi, ancak ışık seviyesi çok azaldığı zaman belki telefonu biraz daha sabit tutmak yerinde olabilir. Yakın çekimlerde veya portre çekimlerde de S24’ün iyi bir performans ortaya koyduğunu görüyoruz. Ultra geniş kamera ve telefoto kameranın ana kamera ile renk ve parlaklık tutarlılığı iyi derecede. Öte yandan düşük ışıkta bu iki kameranın da verdiği sonuçları beğendik. Galaxy S24’te, S23’ten farklı olarak telefoto kamerada da gece modunu kullanabilirsiniz.

Galaxy S24’ün önündeki selfie kamerası da S24+’taki gibi 12 megapiksel çözünürlük, f/2.2 diyafram gibi özelliklere sahip. Bu kamera ile farlı ışık koşullarında iyi selfie fotoğraflar çekebilirsiniz. Aslında S23’te de aynı özelliklere sahip bir ön kamera var, ancak düşük ışıkta S24’te daha iyi sonuçlar aldığımızı belirtmemiz gerekiyor.

Samsung Galaxy S23 ile çekilmiş fotoğraflar

Galaxy S23 ile S24’ün kamera performansını çektiğimiz çeşitli video ve fotoğraflarla karşılaştırdık. Galaxy S23, kamerasıyla zaten beğenimizi kazanmış bir cihaz. En son ocak ayında yaptığım Cape Town gezisinde yanımda S23’ü götürdüm ve çok güzel fotoğraflar çektim. Galaxy S24, kamera tarafında belirli noktalarda S23’ten daha iyi olmakla birlikte, bazı noktalarda biraz geride görünüyor. Yeterli ışık koşullarında, özellikle renk ve detaylar konusunda S24 daha iyi. Ancak düşük ışık performansı S23’te daha iyi görünüyor. S24+’ta dile getirdiğimiz netleme problemi düşük ışıkta burada da var. Cihazı mümkün olduğu kadar sabit tutmalısınız. Samsung, yazılım güncellemesiyle bu soruna çözüm bulmalı.

Video tarafında yine 8K’ya kadar farklı çözünürlük ve kare hızlarında video kayıt imkanı var. Optik görüntü sabitleme hem ana kamera hem de telefoto kamerada olduğu için çekilen videolarda durağanlık iyi. Öte yandan görüntü kalitesi ve keskinlik de yerinde. Hatta bu noktada S23’ten daha iyi olduğunu söylememiz gerekiyor. Ses kayıt kalitesi, S23’te olduğu gibi yine çok iyi durumda. Üstelik yakınlaştırma yaptığınızda, süjenin sesine doğru yakınlaştırma, sesi güçlendirme yapılıyor. Ancak S23’te göre bu ses yakınlaştırması S24’te daha dengesiz görünüyor. Bunun da bir yazılım güncellemesiyle düzeltilmesi gerekiyor.

Sonuç

  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme
  • galaxy s24 inceleme

Samsung Galaxy S24, kompakt boyutlu bir amiral gemisi telefon isteyenler için önde gelen seçeneklerden bir tanesi. Üstelik ekran büyüklüğü, boyutlarda büyük artışa yol açmadan artırıldığı için şimdi kullanıcılar için biraz daha cazip hâle geliyor. Düzleştirilmiş kenarları, alüminyum kullanımı ve daha ince ekran çerçeveleriyle S23’e göre daha şık göründüğünü söylemek gerekiyor. 6.2 inç Full HD+ Dinamik AMOLED 2X ekran, S23’tekiyle hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğu için görsel deneyim açısından büyük fark yok gibi görünüyor. Ancak Adaptif Renk Tonu özelliğinin varlığı ekranın renk sıcaklığının daha doğal görünmesini sağlıyor. 2600 nite varan maksimum parlaklık ise özellikle dış ortamda daha rahat bir kullanım sağlıyor.

Exynos 2400 işlemci, geçen yılın telefonunda bulunan Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye göre dikkate değer bir performans artışı vadediyor. Bir amiral gemisi telefondan beklenen performansı S24 sunmayı başarıyor. Pil tarafında ise, kompakt telefondan beklememiz gereken bir grafiği sergileyerek tek bir şarjla sabahtan akşama bir günü çıkarabiliyor. Hızlı şarj desteğinin varlığı iyi, gerçekten de pilin bir saatin biraz üstünde bir sürede şarj olmasını sağlayarak prize olan bağlılığı azaltıyor.

Yazılım tarafında sunulan yapay zekâ tabanlı özellikler günlük hayatta çok büyük bir fark yaratmamakla birlikte, henüz Türkçe dil desteği olmayan telefon görüşmelerinde anlık çeviri veya sesli notlardan metne çeviri gibi özelliklerin gelmesiyle birlikte Galaxy AI özellikleri daha fazla kullanım fırsatı sunacaktır. 7 yıl boyunca güncelleme alacak olması da Galaxy S24’ün en güçlü yanlarından bir tanesi.

Kamera tarafında Samsung çok fazla şey değiştirmemiş. Performans ise, işlemciye de bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bazı açılarda geçen yılın S23’üne göre daha iyiyken bazı durumlarda geride kalıyor. Ancak geride kaldığı durumların da yazılım güncellemeleriyle telafi edilebileceğini düşünüyoruz.

Şık tasarımı, kompakt boyutları, kullanışlı ve parlak ekranı, 7 yıllık güncelleme desteği Samsung Galaxy S24’ü tercih nedeni kılan en önemli unsurlar arasında bulunuyor. Exynos 2400 işlemci ve kamera sistemi bir amiral gemisi telefondan beklenenleri karşılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER