Teknoloji

Galaxy S22 serisi için One UI 6 beta programı yakında başlayabilir

galaxy s22 plus inceleme

Samsung bir süre önce Galaxy S23 serisi için başlatılan One UI 6 beta programının daha fazla ülkeyi kapsayacağını duyurmuştu. Şirket şimdi de topluluk forumunda Galaxy S22 serisi için özel bir One UI 6 beta programı bölümü oluşturdu. Bu da yakında S22 sahiplerinin de yeni One UI sürümünü deneyebileceği anlamına geliyor.

S22 serisi için Android 14 ve One UI 6 beta programının önümüzdeki haftalarda başlaması, gerçekçi bir beklenti olarak değerlendirilebilir. Bu beta programının da ilk etapta belli ülkelerdeki kullanıcılarla sınırlı olması muhtemel görünüyor.

Şimdilik sadece İngiltere ve Hindistan’daki kullanıcılar, Samsung’un topluluk forumunda S22 serisi için özel olarak oluşturulmuş One UI 6 beta bölümünü görüyor. Ancak beta programının, S23’ünkine benzer şekilde Çin, Güney Kore, Almanya ve ABD’de de kullanıcılara açılması bekleniyor.

Galaxy S22 serisi 2022’de kullanıcılarla buluşmuştu

Galaxy S22 serisi 2022’de kullanıcılarla buluşmuştu. Samsung’un bir önceki yıla ait amiral gemisi telefonları da tam teşekküllü Android 14 ve One UI 6 deneyiminin kısa süre içinde tam kapasiteyle yaşanacağı telefonlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER