Teknoloji

Samsung One UI 6 beta programına Galaxy S23 serisiyle başladı

A101 8 Şubat 2024

Samsung Galaxy S23 serisi kullanıcılarına One UI 6 arayüzünü deneyen ilk kişiler arasında olma imkanını sunuyor. Şirket, Android 14’ü tamamlayan arayüzü için başlattığı beta programına ABD, Almanya ve ana vatanı Güney Kore’de bulunan kullanıcılarını dahil ediyor.

Beta programına katılanlardan geri bildirimde bulunmaları istenirken, Samsung kullanıcılardan gelecek yorumların değişikliklerin önünü açabileceğine dikkat çekti. Şirket, yapılacak değişikliklerle tüm kullanıcılar için daha zengin ve sezgisel bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Samsung yeni arayüzüyle kullanıcılarına daha modern bir görünüm ve hissiyat vadediyor. Hızlı Panel’in düzenini değiştiren şirket, buraya daha fazla kısayol eklerken; sık kullanılan özelliklere daha kolay erişimi mümkün kılıyor. Örneğin, artık ekranın parlaklık ayarını değiştirmek için tüm paneli açmak gerekmeyecek.

Bunlara ek olarak, One UI 6 kullanıcılara farklı modlar için farklı kilit ekranları ayarlama imkanı sunacak. Örneğin, uyku modu için “sakin bir orman” fotoğrafı seçilebilecek. Yeni kamera araç takımı ise kullanıcıların her bir mod için depolama alanlarını önceden seçmesini mümkün kılacak. Böylelikle daha temiz ve düzenli bir galeri oluşturulabilecek.

Galaxy S23 sahipleri Samsung Members uygulaması üzerinden beta programına katılabiliyor

Samsung uzun yıllardır Galaxy S kullanıcılarına en yeni Android arayüzünü herkesten önce deneme imkanı sunuyor. Bugün itibarıyla başlayan One UI 6 beta programına ABD, Almanya ve Güney Kore’de yaşayan Galaxy S23 sahipleri Samsung Members uygulaması üzerinden katılabilecek.

İLGİLİ HABERLER