Teknoloji

Galaxy S20 serisi tanıtım öncesinde bir kez daha görüldü – Video

samsung galaxy s20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S20 serisinin üyeleri bugün düzenlenecek tanıtım etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak. Ancak S20, S20 Plus ve S20 Ultra adını taşıyan üç telefona dair pek çok detay, sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Tanıtım etkinliğine saatler kala, üç telefonu bir arada gösteren yeni bir video daha ortaya çıktı.

Samsung’un yeni akıllı telefonlarını gösteren pek çok sızıntı, uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde hem akıllı telefonların teknik özelliklerini hem de tasarımlarını görmek mümkün olmuştu. En yeni video, S20 serisinin tüm üyelerinin tasarımını farklı açılardan gösteriyor.

S20 serisinin üyelerinin sırasıyla 6.2, 6.7 ve 6.9 inç büyüklüğünde ekranlara sahip olması bekleniyor. Telefonlar arasındaki boyut farkı da ortaya çıkan en son video sayesinde daha net biçimde görülüyor.

Galaxy S20 Ultra kamerasıyla adından söz ettirecek

S20 serisinin en merakla beklenen modelinin S20 Ultra olduğunu söylemek, yanlış bir önerme olmayacaktır. Özellikle kamera yetenekleri, S20 Ultra’nın en çarpıcı özelliği olacağa benziyor. Akıllı telefonun 108 megapiksel çözünürlüklü ana arka kamerasına 48 megapiksel telefoto kameranın, 12 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı sensörün ve Uçuş Süresi sensörünün eşlik etmesi bekleniyor.

Samsung’un Galaxy S20 serisiyle birlikte yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip‘i de tanıtacağı da biliniyor. Güney Koreli şirketin yeni ürünlerine dair tüm detayları kesin biçimde öğrenmek için akşam saatlerine kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER