Teknoloji

Galaxy Z Flip henüz tanıtılmadan reklamı yayınlandı

samsung galaxy z flip

Samsung‘un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip, şirketin 11 Şubat’ta gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak sızıntılar sayesinde şimdiden telefona dair pek çok detay biliniyor. Bu sızıntılara kayıtsız kalamamış gibi görünen Samsung, 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ABD’deki yayını sırasında Galaxy Z Flip’in reklam filmini yayınladı.

Söz konusu reklamda Galaxy Z Flip‘in adı doğrudan anılmasa da, katlanabilir telefonun tasarımı tüm detaylarıyla gösteriliyor. Reklamda telefon, ekranı yarı açık bir şekilde masanın üstüne koyulmuş biçimde görülüyor. Bu formatın özellikle görüntülü sohbetler için ideal olduğunun mesajı videoda veriliyor.

Reklamda telefonun katlandığında tamamen düz şekilde durmaması da dikkat çekiyor. Galaxy Z Flip’e benzer bir tasarıma sahip olan Motorola Razr, tamamen katlandığında telefon düz duruyor. Ancak bu telefonun ekran menteşelerinin biraz fazla “gıcırdadığına” dair haberler şimdiden konuşuluyor.

Reklamda ekranın alt kısmında görülen küçük yazılarda ise bir ifade göze çarpıyor. The Verge sitesinin genel yayın yönetmeni Nilay Patel’in Twitter paylaşımına göre, reklamda “Ana ekranın ortasında küçük bir buruşukluk fark edebilirsiniz. Bu ekranın doğal bir özelliği” şeklinde bir bilgi veriliyor. Bu da Galaxy Fold’un ardından Galaxy Z Flip’te de ekran buruşukluğunun görüleceğini doğruluyor. Galaxy Z Flip’in mor ve siyah renk seçenekleri de reklamda görülüyor.

Galaxy Z Flip küçük bir dış ekran da taşıyor

Galaxy Z Flip’in dış ekranını da reklamda görmek mümkün oluyor. Bu ekran küçük olsa da, renkli olması göze çarpıyor. Bu ekranda arayan kişi bilgileri görülebiliyor ve çağrı kabul edilebiliyor veya geri çevrilebiliyor.

Samsung geçmişte de yeni ürünlerinin tanıtımı için Oscar ödül törenlerini kullanmıştı. Ünlülerle selfie gibi çarpıcı yöntemleri de tercih eden şirket, Galaxy Z Flip için görece daha mütevazı bir yöntemi tercih etti.

İLGİLİ HABERLER