Teknoloji

Samsung Android 11 ve One UI 3 dağıtımına Galaxy S20 serisiyle başladı

samsung galaxy s21 s20 android 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S20 serisi için Android 11 ve One UI 3 güncellemesinin dağıtımına başladı. Şimdiye kadar güncelleme dağıtımlarını genellikle tek bir ülkede kilitsiz cihazlarla yapan şirket, bu sefer farklı bir yola gitti. Samsung, ABD’de Verizon’dan S20 serisi cihaz alan kullanıcılarını Android 11 ve One UI 3 ile buluşturuyor.

ABD’de dağıtımın başlaması, Samsung’un diğer ülkelerde de S20 serisi için Android 11 ve One UI 3 dağıtımına başlayacağı anlamına geliyor. Zaten Güney Koreli şirket, S20 serisinin dünya genelinde Android 11 güncellemesini aralık ayında alacağını daha önce duyurmuştu.

Samsung, One UI 3’ün beta testlerini de ilk olarak S20 serisi için sonlandırmıştı. Bu da dağıtımın kısa süre içinde başlama ihtimalini kuvvetlendiren bir işaret olarak değerlendirilmişti.

Galaxy S20 serisi ve Samsung’un diğer cihazları, Android 11 ve One UI 3 ile yeni yazılımsal özelliklerin yanı sıra bazı yeni işlevlere de kavuşacak. Ekranın iki dokunuşla kapanabilmesi ve yeni kamera filtreleri, paketin getirdikleri arasında bulunuyor. Güncellemenin diğer yeniliklerini görmek için detaylı değişiklik kaydını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER