Teknoloji

Galaxy S10 serisi için One UI 3 beta sürümünün dağıtımı ertelendi

galaxy s10 one ui 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Android 11 tabanlı One UI 3 arayüzünün beta sürümünü S20, Note 20 ve Note 10 serileri için dağıtmaya başlamıştı. Galaxy S10 serisi için de One UI 3 betasının dağıtıma çıkacağı açıklansa da, Samsung bu konuda geri adım atmış gibi görünüyor.

Note 10 serisinde beta testine katılanların cihazlarının pil ömrünü hızlı şekilde tükendiği ve Samsung’un da bu nedenle S10 serisi için One UI 3 betasının dağıtımını ertelediği söylenmişti. Bu iddia, Samsung’un Beta Yazılım Operasyonları Müdürü tarafından şirketin Güney Kore’deki forumunda yapılan bir paylaşımla doğrulandı.

Söz konusu paylaşımda, Note 10 serisinin beta testinde gelen geri bildirimlerin ardından S10 serisi için dağıtımın ertelendiği belirtildi. Paylaşımda Samsung’un sürümü kararlı hâle getirmesinin ardından dağıtımın yeniden başlayacağı da ifade edildi.

Samsung, Galaxy S10 serisi için One UI 3 beta sürümünün dağıtımını durdurmakla yetinmemiş gibi görünüyor. Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold 2 için de One UI 3 betasının dağıtımının ertelendiği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER