Teknoloji

Samsung One UI 6 dağıtımına Galaxy M53 ile devam ediyor

samsung galaxy m53 5g

Samsung akıllı telefonlarını Android 14 ve One UI 6 ile buluşturmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Galaxy M53 One UI 6 ile güncellenen telefonlar arasına katıldı. Güney Koreli şirket, Galaxy F54 modelini de Android 14 ve One UI 6 ile buluşturdu. İki akıllı telefon için de güncellemenin ilk durağı Hindistan oldu.

M53’ün 2.53 GB büyüklüğündeki güncelleme dosyası M536BXXU4DWL2 sürüm numarasıyla geliyor. Pakette aralık ayının yerine kasım ayının güvenlik güncellemesinin yer alması dikkat çekiyor. Ancak Samsung’un aralık ayı bitmeden en güncel güvenlik yamasını da getirmesi bekleniyor.

Galaxy F54’ün güncellemesi ise E546BXXU3BWL1 sürüm numarasıyla dağıtılıyor. Bu güncellemede de kasım ayına ait güvenlik yaması sunuluyor. F54’ün güncelleme dosyasının da 2.53 GB büyüklüğünde olduğunu belirtmekte fayda var.

Galaxy M53 için One UI 6 dağıtımı diğer bölgelerde ne zaman başlayacak?

Samsung’un Galaxy M53 ve F54 için Android 14 ve One UI 6 dağıtımına diğer bölgelerde de kısa süre içinde başlaması bekleniyor. One UI 6 ile Samsung’un akıllı telefonlarına gelen özellikleri yukarıdaki inceleme videomuzda görebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER