Teknoloji

Samsung Galaxy M53’ün tanıtım tarihi açıklandı

samsung galaxy m53

Samsung Galaxy M53 adını taşıyan yeni telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Akıllı telefon 27 Mart’ta Vietnam’da gözler önüne çıkacak. Ancak M53’ün tasarımı ve teknik özellikleri sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Telefonun özelliklerini gösteren bir benchmark testi sonucunun da internete sızdığını belirtmekte fayda var.

M53’ün kalbinde MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisi bulunuyor. Dört arka kamera ve 25W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Ancak cihazın kutusundan şarj adaptörü çıkmayacağını belirtmekte fayda var.

Akıllı telefon 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu ekranın üstündeki damla çentik ise 32 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapacak.

samsung galaxy m53 5gM53’te ana kamera görevini 108 megapiksel sensör üstlenecek. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de sistemi tamamlayacak.

Samsung Galaxy M53 kutusundan Android 12 ve One UI 4.1 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Akıllı telefonun 5G desteğine sahip olacağını belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER