Teknoloji

Samsung Galaxy M53’ün tasarımı yeni sızıntıyla ortaya çıktı

samsung galaxy m53

Samsung Galaxy M53 modelinin 27 Mart’ta tanıtılacağı bilgisi verilse de, beklenen duyuru gelmemişti. Telefonun tanıtım tarihi konusundaki belirsizlik sürerken, cihazla ilgili sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor.

Bu sızıntıların en yenisi, telefonun tasarımını görmeyi sağlıyor. Galaxy A53 5G’den daha farklı görünen cihaz, tasarım dili bakımından Galaxy M33’e daha yakın duruyor. M53’ün arkasında da kare şeklinde bir kamera modülü bulunuyor. Bu modülde dört sensör yer alıyor. Sensörün hemen altında ise LED flaş görülüyor.

Bu modülde ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. 108 megapiksel ana kamera A73 5G’nin de ana özelliklerinden biriydi. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de M33’ün arka kamera modülünün üyeleri arasında bulunuyor. Telefonun önünde ise 32 megapiksel kameranın olacağı söyleniyor.

samsung galaxy m53M53’ün tıpkı A73 gibi 6.7 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızında bir ekrana sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu benzerlikler M53’ün A73 için bir alternatif olabileceği düşüncesini doğuruyor.

Samsung Galaxy M53 Geekbench’in performans testine girmiş ve telefonun Dimensity 900 işlemci taşıdığı görülmüştü. 5000 mAh pil ve 25W şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER