Fırsatlar

128 GB Samsung Galaxy A34 için Amazon.com.tr’de yeni fırsat var

galaxy a34

Samsung’un ilgi gören Galaxy A serisi içinde yer alan ve fiyatına göre yüksek performans ve ekran deneyimi sunan modellerden biri Galaxy A34. Bu model için farklı alışveriş sitelerinde çeşitli kampanyalar ve fırsatlar görüyoruz. Amazon.com.tr’de, kasım ayında da yoğun ilgi gören telefon için yeni bir fırsat var. Resmi Samsung fiyatı 12.499 TL olarak verilen 128 GB kapasiteli versiyonu, 10.299 TL gibi bir fiyattan, 2.200 TL’lik fiyat avantajıyla satın alma imkanına sahipsiniz.

Samsung Galaxy A34 özellikleri

Galaxy A34 5G, parlak güneş ışığında dahi mükemmel görüntü kalitesi sunan 1.000 nit parlaklığındaki Süper AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. 6,6 inç büyüklüğündeki bu etkileyici ekran, akıcılığı ve yüksek çözünürlüğü ilk sırada tutan kullanıcılar için, 120 Hz’e ulaşan yenileme hızıyla üst düzey bir izleme deneyimi vaat ediyor. Böylece, ister oyun oynarken ister video izlerken, içeriğin izlenme kalitesi hiçbir şekilde düşmüyor.

Fotoğrafçılık konusunda ise Galaxy A34 5G, geliştirilmiş kamera özellikleri sayesinde öne çıkıyor. Karanlık ortamlarda bile anılarınızı parlak ve canlı renklerle kaydetmenize olanak tanıyan cihaz, Otomatik Çerçeveleme özelliğiyle grup fotoğraflarında herkesi kusursuzca kadraja sığdırıyor. Böylece, en değerli anlarınızı en doğru şekilde ölümsüzleştirebilirsiniz.

Performans ve bağlantı açısından, Galaxy A34 5G, gücünü sekiz çekirdekli işlemcisinden ve hızlı 5G ağ bağlantı kabiliyetinden alıyor. İster verimli bir iş günü isterse yoğun bir oyun seansı olsun, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi ile donatılmış bu cihazın yanında, 1 TB’a kadar genişletilebilen MicroSD kart desteğiyle hiçbir zaman depolama alanı yetersizliği yaşamazsınız.

Galaxy A34 5G, toza ve suya karşı dayanıklılığıyla da güven veriyor. IP67 sertifikasına sahip bu cihaz, yağmurlu bir günde dışarı çıkarken ya da macera dolu etkinliklerde yanınızda taşınabilecek kadar sağlam. Bu sayede, zorlu koşullara meydan okurken cihazınızın güvenliğinden şüphe duymaksızın yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

Son olarak, Galaxy A34 5G’nin ses deneyimi, Dolby Atmos desteğiyle kulaklarınızı şımartıyor. Bu teknoloji, müzik dinlerken, telefon görüşmesi yaparken ya da bir video izlerken, sesin çevrenizi sarıp sarmalamasını ve böylece her bir ses dalgasını derinlemesine hissedebilmenizi sağlıyor. Galaxy A34 5G’nin sunduğu bu kapsamlı deneyim paketi, günlük kullanımda aradığınız her şeyi karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER