Fırsatlar

Galaxy A34’ün 128 GB kapasiteli modelinde 1.600 TL’lik fiyat avantajı

samsung galaxy a34

Samsung’un bu yılın başlarında duyurduğu 2023 model Galaxy A serisinin en çok ilgi gören modellerinden bir tanesi olan Samsung Galaxy A34, Amazon.com.tr’nin Gülümseten Kasım indirimleri kapsamında dikkate değer bir indirimle sunuluyor. Galaxy A34 128 GB kapasiteli versiyonunun Samsung Shop Online fiyatı 11.799 TL iken, Amazon’da ise aynı ürün 10.199 TL’lik fiyattan satılıyor.

Samsung Galaxy A34 özellikleri

Samsung Galaxy A34 5G, güneşli bir günde bile keskin ve parlak görüntüler sağlayan 1.000 nit parlaklık kapasitesine ve göz alıcı detayların keyfini çıkarabileceğiniz 6,6 inç Süper AMOLED ekrana sahip. Görüntüleri canlı ve akıcı tutan 120 Hz yenileme hızı, medya tüketimini bir üst seviyeye taşıyor. Bu teknoloji, dış mekanlarda bile mükemmel izleme deneyimi ve sorunsuz gezen bir performans sunuyor.

Fotoğrafçılık konusunda, Galaxy A34 5G karanlıkta dahi canlı ve parlak fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor. Telefonun akıllı Otomatik Çerçeveleme özelliği, birden çok kişiyi içeren grup fotoğraflarında herkesi otomatik olarak kadraja alıyor. Bu, kullanıcıların özel anları her zaman optimum şekilde yakalamalarını sağlıyor.

Performans beklentilerini karşılamaya hazır olan Galaxy A34 5G, Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm) sekiz çekirdekli işlemcisi ve ultra hızlı 5G bağlantısıyla hem iş hem de eğlence amaçlı kullanımlarda etkileyici bir deneyim sunuyor. 8 GB bellek kapasitesi ve genişletilebilir 128 GB dahili depolama alanı, veri saklama konusunda geniş imkanlar tanıyor. Ayrıca, 1 TB’a kadar MicroSD kart desteği ile depolama konusundaki endişeleri de ortadan kaldırıyor.

Maceraperestler için Galaxy A34 5G, toz ve suya karşı IP67 sertifikası ile korunuyor, böylece doğa yürüyüşlerinden plaj günlerine, cihazın her koşulda yanınızda olabilir. Dolby Atmos desteğiyle gelen üstün ses deneyimi ise müziklerinizden video içeriklerinize, günlük aramalarınıza kadar her alanda sizi sarıp sarmalayan bir atmosfer sunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER