Teknoloji

Samsung Galaxy A05’in tasarımı sızan sertifika fotoğraflarıyla görüldü

galaxy a05

Samsung Galaxy A05 hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefonla ilgili sızıntılara son olarak tasarımı net bir şekilde görmeyi sağlayan fotoğraflar eklendi. Brezilya’nın Ulusal Telekomünikasyon Ajansı (ANATEL) tarafından onaylanan telefonun hem arka hem de ön paneli sunulan fotoğraflarla görüldü.

A05’in siyah arka paneli, parlak ve şeritli görünümüyle dikkat çekiyor. Telefonun ön kamerası Sonsuz-U ekranının üstündeki çentikte kullanıcıları bekliyor. Bu kameranın çözünürlüğü konusunda henüz bir bilgi sızmış değil.

Samsung Galaxy A serisinin yeni üyesinin MediaTek Helio G85 işlemciyle geleceği söyleniyor. Bu işlemci, telefonun 5G desteği sunmayacağı anlamına geliyor. A05’in de selefi A04 gibi 5000 mAh kapasiteli bir pil taşıması beklentiler arasında yer alıyor. Daha gelişmiş işlemci sayesinde 5000 mAh kapasiteli pilin daha gelişmiş bir güç yönetimi yapacağı ve böylelikle kullanım süresinin uzayacağı öngörüler arasında yer alıyor.

galaxy a05

Galaxy A05’in resmi duyurusu yakın

Galaxy A05’in farklı ülkelerde sertifika kurulları tarafından onaylanması, resmi duyurunun çok uzak olmadığı anlamına geliyor. Akıllı telefonun yurt dışı fiyatının 150 doların altında olması bekleniyor. A05’in uygun fiyatlı telefon seçenekleri arasında öne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER