Teknoloji

Galaxy A04s görselleri tanıdık tasarımı gösteriyor

galaxy a04s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung A0 serisi telefonlarının tasarımını pek fazla değiştirmiyor. Dolayısıyla Galaxy A04s modeline ait olduğu söylenen görsellerin tanıdık bir tasarımı göstermesi de sürpriz etkisi yaratmıyor.

Ünlü duyumcu OnLeaks tarafından verilen bilgiye göre, A04s’in boyutları 164.5 x 76.5 x 9.18 milimetre. Bu da cihazın A03s’e kıyasla çok az daha geniş olacağın anlamına geliyor. Ancak 6.5 inç ekran büyüklüğünde bir değişim olması beklenmiyor. HD+ çözünürlük de değişmeyen ekran özellikleri arasında sayılıyor.

Arka panelde ise bazı değişiklikler göze çarpıyor. Kamera modülünde yine üç lens mevcut. Ancak bu sefer telefonda özel bir kamera çıkıntısı yok. Bunun yerine lenslerin arka panelden çıkıntı yaptığı görülüyor. Bu görünüm akıllara Galaxy S22 Ultra’yı getiriyor. Kameraların kapasitelerinin ise S22 Ultra’nın çok altında olacağını belirtmek gerekiyor.

galaxy a04sGörsellerde alt kenardaki 3.5 mm. kulaklık jakını ve güç butonuna entegre edilen parmak izi tarayıcısını görmek mümkün oluyor. Güç butonunun karşı kenarında ise SIM ve microSD kart tepsisinin yerleştirildiği yuva yer alıyor.

Galaxy A04s hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Telefonun teknik özellikleri şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak yakında bu konuda da bazı bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER