Teknoloji

Samsung Galaxy A03s Türkiye’de satışa çıktı

samsung galaxy a03s

Samsung Galaxy A03s düşük fiyatlı Samsung akıllı telefonu isteyenler için en isabetli seçeneklerden bir tanesi olarak nitelendirilebilir. Geçtiğimiz yaz resmi duyurusu yapılan bu ucuz Android telefonu Türkiye’de satışa sunuldu. Samsung mağazalarında ve yetkili satıcılarında satışa çıkan ürün Samsung online mağazasında da listeleniyor. Böylelikle fiyat bilgisi de netleşmiş oldu.

Galaxy A03s, yukarıda belirttiğimiz “giriş seviyesi” tanımına uygun özelliklerle birlikte sunuluyor. 6.5 inç PLS LCD ekranı 720 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. Yüzde 81.8’lik ekran gövde oranına sahip olan telefonunun ekranının üst kısmında su damlası biçiminde çentik var. Burada 5 megapiksel selfie kamerası bulunuyor.

Akra tarafa baktığımızda ise üç adet kamera görüyoruz. Ana kamera 13 megapiksel çözünürlüğe sahipken bunun yanında 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik ve makro kameralar bulunuyor. Hem arka kameralarla hem de ön kamerayla 1080p Full HD video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

MediaTek’in sekiz çekirdekli MT6735 Helio P35 işlemcisiyle birlikte gelen bu telefonun 32 GB ve 64 GB kapasiteli versiyonları bulunuyor. RAM de depolama alanı seçeneğine göre 3 GB ile 4 GB arasında değişiklik gösteriyor. 5000 mAh kapasiteli pilinin yanı sıra 15W hızlı şarj desteği de mevcut.

Samsung Galaxy A03s Türkiye fiyatı

Samsung Galaxy A03s Türkiye fiyatı da belli oldu. Telefonun 32 GB versiyonu 3199 TL, 64 GB versiyonu ise 3399 TL fiyat etiketine sahip. Mavi, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satılıyor.

İLGİLİ HABERLER