Teknoloji

Uygun fiyata iyi özellikler sunan Samsung Galaxy A03 Türkiye’de

samsung galaxy a03
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, ileri teknoloji özellikleriyle mükemmel mobil deneyimi herkes için uygun fiyatla sunduğunu belirttiği ve geçen yılın sonlarına doğru tanıttığı Galaxy A03’ü Türkiye’de satışa çıkardı. 6.5” HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, geniş ekranıyla videoları ve canlı yayınları rahatlıkla izleyebilme ve oyun oynama imkanı sunuyor. Şirketin belirttiğine göre A03, 48 MP yüksek çözünürlüklü ana kamerası ve 2 MP derinlik kamerasıyla en iyi görselleri her an yakalamaya fırsat sunuyor.

En ileri teknolojileri uygun fiyatlarla sunmak üzere tasarlandığının altı çizilen Samsung Galaxy A03, güçlü kamerası, 8 çekirdekli yeni işlemcisi ve 5.000 mAh’lik batarya kapasitesiyle kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Önceki seriye kıyasla daha da büyüyen ve güçlenen yeni 8 çekirdekli işlemcisi, çoklu görev özelliği ve minimum gecikme süresiyle kullanıcılara hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Geniş ekranıyla, kullanıcıların en sevdikleri videoları ve canlı yayınları rahatlıkla izleyebilmesini sağlayan 6.5” HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, aynı zamanda oyun oynama deneyimini de bir üst seviyeye çıkarıyor. Modern tasarım estetiğini çapraz çizgili ışık deseni ve arka kısımdaki yumuşak mat yüzey ile bir araya getiren cihaz, yumuşak hatlarıyla elde rahat bir tutuş sağlıyor ve ekranda gezinmeyi kolaylaştırıyor.

Galaxy A03 kamera özellikleri: 48 MP’lik ana kamera ve 2 MP’lik derinlik kamerası

Galaxy A03’ün 48 MP’lik ana kamerası ile kullanıcılar, en değerli anları net ve güzel fotoğraflarla ölümsüzleştirebiliyor. 2 MP Derinlik Kamerasının ‘Canlı Odak’ efektleriyle arka plan ve ön plan odağı ayarlanabiliyor. İkili Arka Kamera, kusursuz selfie fotoğrafları çekmeye fırsat tanırken, günün her anı daha net detaylara ve aydınlık bir görünüme sahip fotoğraflar çekmek mümkün oluyor.

Galaxy A03, ‘Doğal Bulanıklık Efekti’ ve ayarlanabilir bulanıklık efektleri ile portre modunda üst seviyede odaklanma deneyimi sunuyor. 2 MP Derinlik Kamerası ayrıca, kullanıcıların çekim yapmadan önce ve yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamasını sağlıyor. Daha profesyonel bir görsel için dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırıyor. Galaxy A03’ün 5MP’lik Ön Kamerası ve ‘Canlı Odak’ efekti ise kullanıcıları daha çok öne çıkaran etkileyici selfie’ler çekmeye imkan sunuyor.

Galaxy A03 5000 mAh pille geliyor

Galaxy A03’ün tek bir şarj ile bütün bir gün kullanım sağlayan güçlü 5.000 mAh batarya kapasitesi ise tüm gün ve ötesi (iki güne kadar) dayanan pil ömrü sunuyor. 8 çekirdekli işlemci, gücünü 4GB RAM ile birleştirerek tüm görevleri hızlı ve verimli bir performansla yapmaya fırsat sunuyor. Galaxy A03 ayrıca, 64GB dahili depolama alanının yanı sıra 1TB’a kadar arttırılabilir microSD kartı desteğine de sahip.

Galaxy A03’ün One UI Core 3.1 kullanıcı ara yüzü ise kullanıcıların önemli olan şeylere odaklanmasına yardımcı oluyor. One UI Core 3.1, donanım ve yazılım birlikte çalışarak, içerik ve özellikleri en basit ve hızlı şekilde kullanmaya imkan sunuyor. Uygulamalar arasında kesintisiz bir şekilde geçiş yapmak ve tek seferde birden çok uygulama için bilgi almak kolaylaşıyor. Kullanım kolaylığı sunan ara yüz tasarımı ile tek bir ekranda çoklu görevleri kesintisiz bir şekilde yerine getirmeye imkan sağlıyor. Karanlık Mod özelliği ise gece telefonu kullanırken göz yorgunluğuna engel oluyor, pil tüketimini azaltıyor.

Yeni Galaxy A03 ile kullanıcıların müzik, film ve oyunların atmosferini tam olarak yaşaması için tek yapmaları gereken kulaklıklarını takmak oluyor. Dolby Atmos özelliği sayesinde kullanıcılar, her sahnede kendilerini çevreleyen seslerin keyfini çıkarabiliyor.

Galaxy A03 satın alanlara SmartTag hediyesi

Ayrıca Samsung 15 Ağustos günü sonuna kadar geçerli SmartTag hediye kampanyası kapsamında, Galaxy A03 alanlara SmartTag hediye ediyor. Samsung’un hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu takip cihazı Galaxy SmartTag, Bluetooth Düşük Enerji (BLE), geniş paylaşım ağı (UWB), artırılmış gerçeklik (AR) gibi teknolojileri destekliyor.

Yeni Galaxy A03, 64 GB’lık depolama alanı, 4 GB RAM’in yanı sıra siyah ve mavi renk seçenekleri ile 3730 TL civarında fiyatlardan satışa sunuluyor. Yeni Galaxy A03 hakkında daha fazla bilgi almak ve ön sipariş vermek için Samsung Online Mağaza‘yı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER