Teknoloji

Fujifilm Instax Mini Evo fotoğraf makinesi tanıtıldı

Fujifilm Instax Mini Evo adını taşıyan yeni fotoğraf makinesini tanıttı. Yüksek kalite bir kasaya sahip olan Instax Mini Evo, telefonla daha gelişmiş şekilde entegrasyon kuracak. Instax serisinin diğer üyeleri gibi, Mini Evo ile de kullanıcılar çektikleri fotoğrafları anında kredi kartı büyüklüğündeki Instax Mini filmlere bastırabiliyor.

Hibrit bir fotoğraf makinesi olan Instax Mini Evo’da fotoğraflar bastırılmadan önce LCD ekran üzerinden değerlendirilebilecek. Mini Evo, Instax ailesinin baskı kolu ve film/filtre kadranı bulunan ilk üyesi olma özelliğini taşıyor.

Bu sayede 100 farklı efekt kombinasyonunu kullanarak fotoğrafı düzenlemek ve daha sonra da baskı kolunu çekerek bu fotoğrafı yazdırmak mümkün oluyor. Fujifilm’den verilen bilgiye göre, pozlama çözünürlüğünün ikiye katlanması sayesinde daha kaliteli baskılar elde edilebilecek.

Instax Mini Evo, akıllı telefonlar için de bir mini yazıcı işlevi görüyor. Kullanıcılar telefonlarındaki görselleri Evo Mini’ye kablosuz şekilde transfer edip daha sonra “Direct Print” butonuna basarak yazdırabilecek. Buna ek olarak, Instax Mini Evo ile çekilen fotoğraflar da çerçeveleriyle birlikte akıllı telefona direkt şekilde aktarılabilecek. Akıllı telefon, Instax Mini Evo ile fotoğraf çekmek için uzaktan kumanda olarak kullanılabilecek.

fujifilm instax mini evoFujifilm Instax Mini Evo, ilk olarak gelecek ay Japonya’da satışa sunulacak. Fotoğraf makinesi ABD’de şubat ayında 200 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABERLER