Teknoloji

Foursquare yemek siparişi için delivery.com ile işbirliğine gidiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

foursquare yemek siparis

Yerel keşif uygulaması Foursquare yemek ve içecek siparişi vermek ve market alışverişlerini kolaylaştırmak için güçlerini ABD’de delivery.com ile birleştiriyor. Bu işbirliği, delivery.com’un faaliyet gösterdiği 36 Amerikan şehrinde geçerli olacak. Kullanıcılar Foursquare uygulamasını açtıklarında yanında delivery.com ikonu gördükleri restoran ve mağazalardan sipariş verebilecek.

Nelerin sipariş edildiği ve sipariş için ödenecek bedel Foursquare uygulamasından görülebilecek olsa da, işlemi tamamlamak için delivery.com’un ana uygulamasına gitmek gerekecek.

Foursquare daha önce GrubHub, Seamless ve Birleşik Krallık’ta Delivery Hero gibi teslimat servisleriyle işbirliğine gitmişti. Şirket, delivery.com entegrasyonunu Button aracılığıyla sağlıyor. Ancak bu konuda Foursquare’in karşısında aralarında Uber’in de bulunduğu çok sayıda rakibin olduğunu belirtmek gerekiyor. Şirketin geçmişte işbirliği yaptığı Delivery Hero’nun geçtiğimiz yıl Yemeksepeti’ni satın aldığı göz önüne alınınca benzer bir hizmetin Türkiye’de de sunulması ihtimaller dahilinde yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER