Teknoloji

Fossil Sport Snapdragon Wear 3100 işlemciyle geliyor

google fossil

Fossil, 2018’in ilk yarısında hem kendi markasını hem de birlikte çalıştığı şirketlerin markasını taşıyan pek çok yeni akıllı saat tanıtmıştı. Ancak kısa süre önce tanıtılan Qualcomm Snapdragon Wear 3100 henüz şirket tarafından kullanılmamıştı. Bu durum, yeni tanıtılan Fossil Sport ile birlikte değişiyor.

Fossil Sport’un renkli ve cesur tasarımı, daha ilk anda dikkat çekmeyi başarıyor. Akıllı saat için oldukça renkli 28 farklı naylon kayış sunulurken, bu naylon kayışlar yine çeşitli renk seçenekleri bulunan alüminyum kasayı tamamlıyor. Alüminyum kadran için renk seçenekleri gümüş, roze altın, altın rengi, mavi ve kırmızı olarak sıralanıyor. Fossil’in yeni akıllı saati için kullanıcılara 41 ve 43 mm. olmak üzere iki boyut seçeneği sunuluyor. Dokunmatik ekranla saatin özellikleri arasında dolaşmak mümkün olurken, donanım özellikleri ve ekran boyutu konusunda kesin bilgi verilmedi.

Fossil‘den yapılan açıklamaya göre, Fossil Sport kullanıcılara bir günü rahatlıkla çıkarmalarını sağlayacak bir pil ömrü sunacak. Pil koruma modu aktif hâle geldiğinde bu süre iki güne çıkacak.

Fossil’in yeni akıllı saati, kutusundan en yeni Wear OS sürümü yüklü olarak çıkacak. Qualcomm Snapdragon Wear 3100’ün varlığının da hem pil ömrüne hem de cihazın genel performansına olumlu katkı yapması öngörülüyor.

Fossil Sport’u iOS 9.3 ve üstü sürümlerin yüklü olduğu iPhone’lar ve Android 4.4 ile üstü sürümlerin yüklü olduğu Android telefonlarla birlikte kullanmak mümkün olacak.

Fossil Sport 8 Kasım’da ön siparişe çıkacak

Fossil Sport, yurt dışında 8 Kasım itibarıyla ön siparişe çıkacak. Akıllı saat 12 Kasım itibarıyla raflardaki yerini alacak. Fossil Sport’un İngiltere’deki fiyat etiketinde 249 pound (1747 TL) yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER