Eğlence

Forza Motorsport’un çıkış tarihi için beklenen açıklama nihayet geldi

forza motorsport

Forza Motorsport hakkında ilk bilgiler 2020’de paylaşılmış, uzun süre boyunca beklenen oyun için 2023’ün başında bir fragman daha gelmişti. Şirket Xbox Games Showcase etkinliğinde popüler yarış serisinin yeni oyununun çıkış tarihini açıkladı. Forza serisinin yeni oyunu, 10 Ekim’de PC ve Xbox’ta oyuncularla buluşacak.

Yeni Forza için hazırlanan en son fragman, General Motors ile yapılan iş birliğini ön plana çıkarıyor. Cadillac V serisi ve Corvette E-Ray bu iş birliği doğrultusunda oyuncuların deneyimleyebileceği otomobiller arasında yer alıyor.

Forza Motorsport oyunlarının renkli ve tuhaf Forza Horizon oyunlarına kıyasla daha ciddi bir havasının olduğu söylenebilir. Oyunun geliştiricilerinden Turn 10, nisan ayında Motorsport’un erişilebilirlik özellikleri konusunda bilgiler paylaşmıştı. Bu özellikler sayesinde görme engelliler veya görüşü az olanlar farklı uyarıcılar sayesinde detaylı yarış simülasyonunu deneyimleyebilecek. Ancak bu özelliklerin nasıl işleyebileceği konusunda son sunumda yeni bilgiler paylaşılmadı.

Forza Motorsport Game Pass’e gelecek

Forza Motorsport 10 Ekim’de yayınlandığında, Xbox Games Showcase etkinliğinde boy gösteren tüm oyunlar gibi, hem PC’de hem de Xbox’ta Game Pass aboneleri tarafından oynanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER