EğlenceTeknoloji

Fortnite’ta yeni sezon casuslar ve Deadpool ile başlıyor

fortnite

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite, son birkaç aydır çeşitli problemlerle uğraşmak zorunda kalmıştı. Yılbaşı tatili, yeni oyun motorunun çıkışı ve diğer geliştirme sorunları nedeniyle yapımcı Epic Games, Fortnite’ın ikinci bölümünün ikinci sezonunun yayınını ertelemek zorunda kalmıştı. Oyunun şimdiye kadarki en uzun sezonu olan 2.Bölümün ilk sezonu, “Çok Gizli” adını taşıyan ikinci sezonunun başlamasıyla sona erdi.

Fortnite’ın yeni sezonunda oyuncular belirgin bir casusluk temasıyla karşılanıyor. Bu temanın bir parçası olarak oyunculara gizli operasyonlara uygun yeni karakter ve kostümler de sunuluyor. Meowscles adını taşıyan kedi ve insan melezi karakter ve her oyuncunun üstünde farklı şekilde görünen Maya isimli kostüm, bu yenilikler arasında öne çıkıyor.

Fortnite’ta yeni sezonun sürprizlerinden birisi de Deadpool. Deadpool, Savaş Bileti’nde gizli bir kostüm seçeneği olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu özel kostüm, beraberinde kendine özel görevler de getiriyor.

Fortnite’ın yeni sezonunda oyunculardan aydınlık ve karanlık taraf arasında seçim yapmaları isteniyor. Oyuncular yeni karakterlerle kendilerine verilen görevleri tamamladıklarında çeşitli ödüller kazanıyor.

Yeni sezonla birlikte Fortnite haritasına yeni mekanlar ekleniyor

Casusluk temasına uygun olarak oyuna lüks yat, petrol platformu, volkandan saklanmak için güçlendirilmiş bir sığınak, malikane gibi yeni mekanlar da ekleniyor. Bu yeni eklemelerle ikinci bölümle birlikte yenilenen harita, biraz daha renklenmiş oluyor. Taraf seçiminin tamamlanmasından sonra oyunculara farklı görevleri tamamlamaları için teşvik ediliyor.

Eğer her şey yolunda giderse, Fortnite’ın ikinci bölümünün ikinci sezonu 30 Nisan itibarıyla sona erecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER