EğlenceTeknoloji

Yeni Fortnite sezonunun başlangıç tarihi açıklandı

fortnite 2. bölüm

Epic Games, dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan Fortnite‘ın yeni sezonunun başlangıç tarihini açıkladı. Fortnite oyuncuları, 20 Şubat’ta yeni sezon macerasını yaşamaya başlayacak.

Fortnite’ın mevcut sezonu, 2. Bölüm ile birlikte ekim ayında başlamıştı. 20 Şubat’ta sona erecek sezon, oyunun şimdiye kadarki en uzun sezonu olarak tarihe geçmiş durumda. Dört aydan uzun sürmüş olacak olan sezonun unvanını kolay kolay bırakmasına da pek ihtimal verilmiyor.

Epic Games, kasım ayında bir açıklama yaparak Fortnite’ın yeni sezonunun başlangıcının şubat ayının başlarına ertelendiğini duyurmuştu. Şirket, söz konusu kararın yıl sonu güncellemelerine daha iyi odaklanmak amacıyla alındığını belirtmişti. Ancak yeni açıklama, mevcut sezonun Epic Games’in daha önce planladığından da uzun süreceğini gösteriyor.

Fortnite önemli bir değişimin arefesinde

Fortnite’ın yeni sezonunda oyuncuları nelerin beklediği şu an için bilinmiyor. Ancak yeni sezonun başlangıcından önce de iki haftalık bir etkinlik düzenleneceği konuşuluyor.

Fortnite’ı önümüzdeki ay büyük bir değişim daha bekliyor. Unreal Engine’in Chaos isimli yenilenmiş oyun motoru sistemine geçiş için de testler devam ediyor. Epic Games’in yeni sezon başlangıcını bu nedenle ertelemiş olabileceği belirtiliyor. Chaos ile oyundaki çevresel hasarın çok daha detaylı ve interaktif görüneceği ifade ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER