EğlenceTeknoloji

Fortnite’ta hayvan besleme dönemi başlıyor

fortnite guncellemesi

Son Fortnite güncellemesi, küçük ancak dikkat çekici bir değişikliği beraberinde getiriyor. Artık Fornite oyuncuları, oyunda besleyebilecekleri sanal bir hayvan sahibi olabilecek. Hayvanlar oyuna geçtiğimiz eylül ayında başlayan altıncı sezonla birlikte eklense de, oyunculara hayvanlarla etkileşim kurma imkânı verişmemişti. Bundan böyle; Fortnite’ta görülen köpek, ejderha ve bukalemun gibi hayvanlarla iletişim kurmak veya bu hayvanları evcilleştirip beslemek mümkün hâle gelecek.

Evcil hayvan beslemenin temel amacı öldürmek olan bir oyun için tuhaf bir durum olduğu söylenebilir. Ancak Fortnite’ın bu tarz hoş etkileşimlerin yabancısı olmadığını da belirtmek gerekiyor. Oyun, daha önce sanal bir konsere de ev sahipliği yapmış ve oyuncularına keyifli anlar yaşatmıştı. Fortnite’taki hayvanların sevimliliği de bu yeni özelliğin cazibesini biraz daha artırıyor.

Son Fortnite güncellemesi, başka yenilikleri de beraberinde getiriyor. Bunlar arasında iki yeni zaman modu göze çarpıyor. Bu modların ilkinde sekizinci sezonla birlikte kaldırılan uçaklar geri dönüyor. Diğerinde ise eğlenceli yemek savaşı modu tekrar oyunculara sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER