EğlenceTeknoloji

Fortnite yeni sezona Neymar ve Lara Croft ile merhaba diyor

postparty fortnite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite oyuncularının merakla beklediği 6. Sezon macerası sonunda başladı. Oyuncular ikinci bölümün en yeni sezonuna Fortnite’ı güncelledikten sonra oyuna giriş yaparak erişebiliyor.

Yeni sezonla birlikte oyuncular ilk defa sınırlı süreli bir modu tek başlarına deneyimleyebilecek. Bu özel modda oyuncular Ajan Jones’a gerçekliğin bir kez daha çökmesini engellemek için çıktığı yolculukta yardımcı olacak.

Yeni sezonda, beklenildiği üzere, Fortnite adasında küçük değişiklikler yapılıyor. Biraz daha yeşillenen adanın merkezine yeni bir kule ve köy inşa ediliyor. Adanın merkezinde bir önceki sezonda Zero Point (Sıfır Noktası) etkinliği gerçekleştirilmişti.

Adanın farklı noktalarında ise oyuncuların karşısına çeşitli hayvanlar çıkacak. Bu hayvanlar farklı materyallere ulaşmak için avlanabilecek. Söz konusu materyallerle de oyuncular kendi silahlarını yapabilecek. Bunun Fortnite için bir ilk olduğunu belirtmek gerekiyor.

Yeni sezonla birlikte Fortnite’ın Savaş Bileti de yenileniyor. Burada oyuncuların karşısına çok sayıda eklenti çıkıyor. Yeni Savaş Bileti’nde Lara Croft ve Teen Titans’dan Raven oyuncuları bekliyor. Fortnite 6. Sezon macerasının bir diğer dikkat çekici unsuru ise Brezilyalı futbol yıldızı Neymar. Neymar’ın yeni sezondaki varlığının ipucu da kısa süre önce verilmişti.

İLGİLİ HABERLER