EğlenceTeknoloji

Fortnite’ın yeni yıldızı Neymar olacak

fortnite neymar

Epic Games ve Paris Saint Germain’in Brezilyalı yıldızı Neymar, Fortnite odaklı yeni bir iş birliğinin ilk ipuçlarını verdi. Yapılan paylaşımlar, Brezilyalı yıldızın 16 Mart itibarıyla Fortnite’ta boy göstereceğini işaret ediyor.

Epic Games tarafından Fortnite’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda, Neymar’ın 10 numaralı forması göze çarpıyor. Neymar’ın da bu paylaşımı “bir çift meraklı göz” emojisiyle retweet etmesi, tarafların bir hazırlık içinde olduğunu gösteriyor.

Neymar’ın Fortnite’taki varlığının nasıl olacağına dair detaylar hâlâ sınırlı. Ancak Engadget sitesi, ünlü futbolcunun oyuna Zero Crisis Finale isimli tek kişilik görevle aynı anda geleceğine dikkat çekiyor. Videonun odak noktasında da Zero Crisis Finale bulunuyor.

Eğer Neymar, Fortnite içinde gerçekleştirilen bir canlı etkinlikte boy gösterirse bu sürpriz olmayacaktır. Fortnite’ta gerçekleştirilen oyun içi etkinlikler milyonlarca kişi tarafından canlı olarak takip ediliyor. 2019’da gerçekleştirilen Marshmello konserini 10 milyon, geçtiğimiz yıl yapılan Travis Scott konserini ise 12 milyondan fazla Fortnite oyuncusu takip etmişti.

İLGİLİ HABERLER