Eğlence

Fortnite iOS sürümü herkesin indirmesine açıldı

fortnite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Epic Games’in Fortnite oyununun mobil sürümü resmi olarak beta aşamasından çıktı. Bu da iOS 11 ile çalışan iPhone SE, 6S veya daha yeni bir iPhone’a, ya da iPad mini 4 / Air 2’den daha yeni bir iPad’e sahip olan kullanıcıların oyunu indirip karşılaşmaya başlayabileceği anlamına geliyor.

Fortnite’ın iOS versiyonunun beta sürümüne daha önce sadece davet usulüyle erişmek mümkün oluyor. Neyse ki, davetler gayet cömert biçimde dağıtılıyor ve oyuncular diğer üç arkadaşını ücretsiz oynanabilir platforma davet edebiliyordu. Oyunu bu App Store bağlantısı üzerinden indirebilirsiniz.

Epic Games için bu yılın başından beri işler iyi gidiyor, iyi ve dönüm noktası niteliğinde haberler ardı ardına geliyor. Fornite sayesinde hem satışlar, hem popülerlik, hem de genel kullanıcı kitlesinin tanıması bakımından önemli aşamalar kaydedildi. Oyunun ücretsiz oynamaya dayalı iş modeli oyun içinde satılan kostümler, eşyalar ve isteğe bağlı olarak sunulan üç aylık abonelik servisiyle destekleniyor. Ancak oyunun eğlence faktörü, Epic Games’in hızlı güncelleme döngüsüyle birleşince, Fortnite Eylül 2017’deki yayınından beri çoklu oyunculu oyunlar arenasında dikkatleri üzerine sürekli çekmeyi başarabiliyor.

Epic daha geçen hafta yeni ve geliştirilmiş bir keskin nişancı modunu, hedefini bulup geri dönebilen menzilli silahı ve oyunun Tilted Towers bölümünün yok edilmesine yönelik bazı oyun içi ipuçlarını getirmişti. iOS versiyonunun herkese açılmasıyla birlikte Epic, Fortnite’a daha fazla oyuncu ekleme imkanı bulacaktır.

İLGİLİ HABERLER